![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeule, slabeste, lasa, iarta-mi toate greselile cate Ti-am gresit Tie, sau cu cuvantul, sau cu lucrul, sau cu gandul, cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau cu nestiinta, toate mi le iarta ca un bun si de oameni iubitor.
Si pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale, ale slujitorilor Tai ingeri, ale sfintelor puteri si ale tuturor sfintilor care au bineplacut Tie in veac, binevoieste ca fara osanda sa primesc sfantul si preacuratul Tau Trup si sfantul Tau Sange spre tamaduirea sufletului si a trupului si spre curatirea gandurilor mele celor rele. Ca a Ta este imparatia si puterea si slava, a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin. |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cele 7 laude - rugaciuni individuale | valahu94 | Rugaciuni | 4 | 26.09.2012 22:22:57 |
| Cele mai scurte rugaciuni | Sebastiana | Rugaciuni | 15 | 04.10.2011 22:57:08 |
| Despre Taina Sfintei Impartasanii | strajeru | Secte si culte | 564 | 19.09.2011 14:11:41 |
| Dintre cele mai frumoase rugaciuni ale ortodoxiei | adrian_b | Rugaciuni | 23 | 24.12.2010 22:20:38 |
| Cele mai sarace tari din Europa sunt cele crestine(ortodoxe) | cocacoc | Generalitati | 70 | 15.10.2010 13:10:26 |
|
|