![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne,
nu știu ce să cer de la Tine. Tu unul știi de ce am nevoie, Tu mă iubești pe mine mai mult decît pot să Te iubesc eu pe Tine. Părinte, dă robului Tău cele ce singur nu știe a le cere. Nu îndrăznesc să cer nici cruce, nici mîngîiere: numai stau înaintea Ta. Inima mea e deschisă Ție; Tu vezi trebuințele mele pe care nu le știu eu. Vezi și fă după mila Ta. Lovește-mă și mă tămăduiește, doboară-mă și mă ridică. Mă cutremur și tac cu evlavie înaintea voinței Tale sfinte și a căilor Tale celor nepătrunse pentru mine. Mă aduc Ție jertfă, nu am altă dorință decît numai să fac voia Ta; învață-mă să mă rog, singur roagă-Te în mine! Amin. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Unul dintre cele mai ciudate vise din viata mea | Raluca1905 | Generalitati | 19 | 04.12.2017 23:18:24 |
Cele mai scurte rugaciuni | Sebastiana | Rugaciuni | 15 | 04.10.2011 21:57:08 |
Cele mai frumoase locuri care le-ati vizitat | tigerAvalo9 | Generalitati | 39 | 05.07.2011 21:32:50 |
Rugaciuni frumoase :) | corinne | Rugaciuni | 1 | 07.06.2011 15:12:51 |
Anatemizarea ereticilor si schismaticilor, unul dintre cele mai infricosatoare pacate | razvan_m | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 10 | 22.12.2008 22:07:51 |
|