![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragiii mei,
cu intarziere va urez si eu tuturor "La multi ani". Sa aveti parte de Pace si Bucurie . Maica Domnului sa daruiasca fiecaruia ceea ce ii este de folos. Iar voua Stefanilor si Stefaniilor...o imbratisare sincera si un La multi ani! Si daca nu voi mai intra pana la anul va doresc un an cu spor duhovnicesc. Sant vremuri grele. dar...mereu au fost. Important este sa ne mentinem echilibrul in "apa tulbure" ce a curpins tarisoara noastra. Daca mi-ar cere cineva sa-mi pun o dorinta in noul an...mi-as dori sa vad mai multi oameni zambind pe strada.. Maica Domnului sa ma si sa va bucure dragii mei! Cu drag, Jenica! Last edited by eduardd; 27.12.2010 at 19:45:14. |
|
|||
|
|||
![]()
LA MULTI ANI tuturor Stefanilor si Stefaniilor! Sa ne traiesti Cristiboss. Cu putina intarziere urez si eu multa sanatate, impliniri, liniste si sarbatori luminoase la toti forumistii. Si rog sa ma iertati daca v-am gresit.
|
||||
|
||||
![]()
Sf. Stefan sa se roage pentru toti cei care ii purtati numele!(gr.stefanos=cununa)
dar si pt. toti ceilalti. un mic dar duhovnicesc-troparul Sf. Stefan, interpretat de psaltul grec Nikodimos Kabarnos http://www.youtube.com/watch?feature...&v=5SZFQU422ak "Cu imparateasca cununa a fost incununat crestetul tau, din chinurile cele pe care le-ai rabdat pentru Hristos Dumnezeu, intai-patimitorule intre mucenici. Ca tu, mustrand nebunia iudeilor, ai vazut pe Mantuitorul tau de-a dreapta Tatalui. Pe Acela roagă-L pentru sufletele noastre". |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani celor ce poarta numele Sfantului Stefan si a celor ce s-au nascut in aceasta zi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc din suflet , tuturor celor care mi-au trimis mesaje pe privat , SMS-uri , si celor ce mi-au adresat un gand bun aici pe acest thread ! Cand am venit pe acest forum aveam 49 de ani , dar iata ca timpul trece nemilos peste noi toti ! Acum la 54 de ani , pot spune cu inima deschisa , ca nu-mi pare rau ca sunt aici langa voi . Sa dea Bunul Dumnezeu sa ne vedem cu bine si in 2011 , si sa ne bucuram sincer ca avem acelasi numitor comun : Credinta Ortodoxa ! Multa sanatate si numai bucurii va doresc , pace si multa liniste sufleteasca ! Un nou an cu spor in toate , voua si famililor voastre . Doamne ajuta !+
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tuturor celor ce poartă numele Sfântului Ierarh Vasile cel Mare , multă sănătate și numai împliniri ! "O , preaminunate părinte al părinților , Sfinte Ierarhe Vasile , primind puțina noastră cântare , precum Mântuitorul banii văduvei , solește pentru noi trecerea fără primejdii în ceasul morții , ca , învrednicindu-ne a intra în cămara dumnezeieștii împărății , să cântăm cu tine împreună cântare lui Dumnezeu : Aliluia!+".
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|