![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
hahaha.. personal ma consider in stare sa dau o semi explicatie dar deocamdata nu stiu ce se doreste a fi explicat..
|
|
|
|||
|
|||
|
Pe bune..? Pai..Vechiul Testament...asta se doreste..De exmplu explica-mi si mie pentru inceput , pe cine si-a luat Cain de nevasta? Pe sora-sa?...Bun...atunci daca toti ne tragem din Adam si Eva...dece unii sunt negrii? Altii galbeni cu ochii oblici..etc.? Logic ar fi sa fim toti aceeasi rasa macar, nu?Si ar mai fi multe, dar ma opresc aici...din motive obiective.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Hm..cam greu de crezut ca din parinti de aceeasi rasa sa iasa 3 rase diferite...tu crezi ceea ce spui?
|
|
|
||||
|
||||
|
Rasele umane au aparut ca un raspuns al corpului uman la nevoia de adaptare la conditiile de mediu. Cele mai noi rase au rezultat din imperecherea indivizilor de rase diferite deja existente.
Citat:
"Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." Last edited by Don_Juan; 01.01.2011 at 16:45:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu nu vorbeam de imperecherea dintre rase...ci imperecherea dintre 2 persoane de aceeasi rasa din care se rezulte un copil de alta rasa... Daca tu ai avea un copil cu sotia ta (care se presupune ca este aceasi rasa ca tine) si ea ar naste un copil negru, sau cu ochii oblicii...l-ai recunoaste ca fiind al tau? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce este Harul ,mai pe inteles? | iustin10 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 37 | 04.05.2016 19:13:11 |
| n-am prea inteles... | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 21:52:45 |
| A venit gerul peste Romania.Lucruri bune sunt?dar lucruri rele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 15 | 06.01.2011 11:45:18 |
| Usor de zis greu de facut si inteles | ionut12 | Generalitati | 2 | 30.11.2010 18:14:43 |
| Post gresit inteles | 06dec | Despre Biserica Ortodoxa in general | 37 | 23.10.2007 21:46:33 |
|
|