Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Vechiul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.01.2011, 16:07:55
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Callyope Vezi mesajul
Adica, daca eu ma mut in China...in 10 ani o sa am ochii oblici...sau in Africa o sa devin neagra cu buze groase...sau nu in 10 ani, poate in 20...sau eventual copii mei..., nu? Niciodata , draga Don Juan, nici a 100a spita a mea nu o sa aiba acele calitati daca nu le mosteneste genetic de la altcineva din rasa respectiva...
Eu nu vorbeam de imperecherea dintre rase...ci imperecherea dintre 2 persoane de aceeasi rasa din care se rezulte un copil de alta rasa...
Daca tu ai avea un copil cu sotia ta (care se presupune ca este aceasi rasa ca tine) si ea ar naste un copil negru, sau cu ochii oblicii...l-ai recunoaste ca fiind al tau?
Aici nu e vorba de zeci de ani. Astea sunt procese lente. Bineinteles ca din imperecherea din doua persoane de aceasi rasa nu poate rezulta un copil de rasa diferita. Dar cine a zis asa ceva?

Chestia asta cu adaptarea la conditiile de mediu e cat se poate de plauzibila si de logica. Daca studiezi putin rasele lumii o sa ajungi la aceasi concluzie.

Se mostenesc genetic acele calitati de la altcineva din rasa respectiva dupa ce acela se va fi conformat conditiilor de mediu. Daca nu ar fi fost conditii de mediu diferite nu ar fi existat rase diferite.

Last edited by Don_Juan; 01.01.2011 at 16:45:54.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce este Harul ,mai pe inteles? iustin10 Despre Biserica Ortodoxa in general 37 04.05.2016 18:13:11
n-am prea inteles... victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 20:52:45
A venit gerul peste Romania.Lucruri bune sunt?dar lucruri rele? tigerAvalo9 Generalitati 15 06.01.2011 10:45:18
Usor de zis greu de facut si inteles ionut12 Generalitati 2 30.11.2010 17:14:43
Post gresit inteles 06dec Despre Biserica Ortodoxa in general 37 23.10.2007 20:46:33