![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu toata tara este "VARZA".atat vedeti?ca tara este varza?Romania este varza?Ati fost in Olanda,Spania,Italia etc?Sau ati fost in Hong Kong?Vorbim de varza?De acest concept "modern" care il auzim in toate gurile cu mandrie?la toti copilasii care nu ar trebui sa gandeasca asa!Cine este de vine?Parintii!!!!Doar parintii!Am si eu un copil dar nu-i permit si nu-si permite sa vorbeasca asa.El va ramane aici in tara asta "VARZA",sa marturiseasca credinta si romanismul.este ceva ciudat?Nu este nimic ciudat.Asa ar trebui sa traim si asa ar trebui sa ne educam copii.Nu toata ziua sa ne curga balele dupa democratiile din america si din alte tari pt altii "model".Am fost si eu pe "dincolo".si nu numai in frumoasa europa.......Dar mam intors inapoi pentru ca,ce valori sa impartasesc in aceste tari robotice?cu oameni care sant androizi.E,asa cum altii vad romania "VARZA",eu asa vad multele tari model.Tari androide.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cristian, chiar in asa hal te-au adus gasca lui Basescu?
Asta-i sufrageria ta? In timp ce golanii astia se plimba in iahturi, mercedesuri si se uita la filme pe plasma TV de 61 de inci, tu te folosesti de sapaliga de lemn si buturugi in loc de scaune si masa. Chiar ca esti patriot! :) "Sa traiesti bine!" Last edited by andreicozia; 04.01.2011 at 17:37:40. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu stiu daca se va intampla. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intreaga lume s'ar putea ridica impotriva noastra, si-ar fugi cu totii de noi - pentru ca asta-i o putere uriasa. Nu santem constienti ca in noi este energie dumnezeiasca, viata dumnezeiasca - omule, nu pricepem!... ...daca am fi uniti, daca am fi intr'un cuget ca sa ne aparam casa, ne-am apara de vrajmasi si acestia nu ne-ar putea face nimic - caci de asa ceva, mii si mii sunt pusi pe fuga. De ce? Pentru ca este o uriasa putere dumnezeiasca unita; este tarie si cuget. Vedeti, totul izvoreste din ganduri: binele, si raul. Puterea cugetului in noi, cugetul dumnezeiesc, unit intr'una - aceasta este o putere dumnezeiasca." Staretul Tadei, manastirea Vitovnita |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preoti fara har? | costel | Preotia (Hirotonia) | 82 | 03.08.2012 16:19:07 |
fara ulei | MANUELA | Postul | 27 | 03.08.2011 13:31:13 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
12 fara 5.... | eodor nastasa | Generalitati | 8 | 13.07.2010 15:02:37 |
fara casa, dar nu fara credinta! | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 07.08.2008 21:07:42 |
|