Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.01.2011, 14:39:29
canarias canarias is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.12.2010
Implicit Despre pr.C.Pomohaci

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Care „părintele” Pomohaci ? E doar Pomohaci, a încetat a mai fi părinte când l-a lăsat pe drac să-l stăpânească și atunci când l-a adus pe sectantul Vladimir Pustan să propovăduiască în Sfânta Biserică, unde toți „credincioșii” făceau pe nebunii și strigau „Amin” mai des decât respirau.

Priviți și vă îngroziți! http://www.youtube.com/watch?v=gGNCVOVihek

Feriți-vă de stârpituri!!
Fratele meu,nici Iisus nu are dreptul sa judece,decat Tatal,dar tie,lut de oale,cine iti da dreptul sa judeci ? Nu pe fratele alaturi de care mananci o paine sau bei o cana de vin , ci pe un preot !!!! Nu stii ca odata cu hirotonia a primit Darul Sfantului Duh ? Tu ce har ai ?????al radio sant ?Cata scoala teologica ai ?sau ce curs fara speranta ai practicat ducandu-te la biserica de joi pana mai apoi ca sa vezi ce lume vine si ce bijuterii mai etaleaza ? Cum iti permiti sa judecai Harul ? Preotul are un ierarh,are o instanta ecleziasta,are o constiinta,are cine sa-l judece.Pe cei pe care ii judeci cu cuvinte aspre i-ai cunoscut fata catre fata ?Ai stat sa le asculti durerile si bucuriile ?Stii ce aspiratii au ? Cu poti ridica sabia asupra lor ?Si o ultima intrebare,la care fireste nu astept raspuns :la judecata crezi ca vei fi intrebat daca ai fost de acord cu sectantii si simpatizantii lor ?De porunca IUBIRII ai auzit ?Ce raspuns vei da ? "Da Doamne am iubit,dar numai pe unii,iar pe altii i-am batjocorit ".Nu-mi permit sa dau sfaturi,dar daca as fi in locul tau m-as spovedi de indata si mi-as lua singur canon sa nu mai judec pe numeni pana la sfarsitul vietii.Retine : ce semanam,aceea culegem la implinirea roadei.Sa te lumineze Dumnezeu !!!!!
Reply With Quote

Tags
pomohaci

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? tigerAvalo9 Generalitati 53 30.08.2017 11:36:24
Parintele Cristian Pomohaci nutzy Mari Duhovnici si predicile lor 332 26.05.2013 15:37:11
Cristian Pomohaci maxx2000ro Generalitati 14 05.05.2010 13:54:24
Cristian pomohaci catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 2 20.07.2009 19:32:37
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 3 20.01.2009 04:57:26