![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Intr-adevar e cam exagerat,dar ambitia unora nu are limite,nici scrupule,ca dovada si atacurile sinucigase din zilele noastre,pe care eu le consider absurde si carora le cad victime oameni nevinovati.
|
|
||||
|
||||
![]()
Adevărul care nu se spune este că vinovat pentru scufundarea Titanicului este un evreu. El se numea Aisberg. Acest Aisberg, care desigur că era în legătură cu Anticrist, adică papa de la Roma, a pus la cale distrugerea celebrului vapor.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
:)))))))))))) Asa, asa, iar catolicii de pe acest site sunt de fapt agenti ai securitatii Vaticanului, care lucreaza sub acoperire :)))) De franciscani nu v-ati legat inca? Vai, ei nu au facut inca nimic? Dar de carmelitani sau capucini? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
N-am avut răbdare să citesc până la capăt, deja începusem să nu mai înțeleg nimic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce treaba o avea asta cu un forum ortodox nu stiu ! Conspiratii sau accidente au fost de cand lumea.Si ce reprezentanti ai Bisericii ar fi aceea care sa ordone moartea unor oameni?
Ce scop ar putea fi asa nobil incat sa ucizi niste nevoinovati pt a il atinge? Daca e adevarat e doar o istorie despre niste criminali,chiar strecurati in sanul BC. SI ? |
|
|||
|
|||
![]()
Ortodocsii, inclusiv forumul acesta, nu traiesc intr-un turn de fildes.
Este un subiect despre o eventuala manipulare la nivel mondial, prin membri ai unei biserici crestine, si apostolice. Dar nu e neaparat nevoie sa aveti o opinie pe tema asta, daca chiar nu va intereseaza. Ar mai fi de retinut poate doar faptul ca au existat (si cred ca mai exista) oameni bogati cu o certa verticalitate, care s-au impotrivit acestor masinatiuni. |
|
|||
|
|||
![]()
povestea cu Titanicul si Iezuitii este o poveste menita sa defaimeze - atat!
|
|||
|
|||
![]()
Iezuitii nu va fac cinste voua catolicilor, doamna MarinaB.
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi place!!! Mihnea spiritul tau este inalt!
|
|