![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Roaga un preot sa vina la tine acasa sa faca slujba de sfestanie mai ales acum la BOBOTEAZA PANA PE 23 IANUARIE la 1 luna si slujba de dezlegare. Aceste 2 slujbe sunt foarte puternice si o sa vezi schimbari majore imediate.
Daca stai prost cu moralul ia din cand in cand o felie de lamaie care iti da optimism. Untura de peste ajuta si ea in general. Pentru ca farmecele sunt inoite si slujbele acestea ca sfestania pot fi inoite daca se poate lunar. Last edited by spre_rasarit; 09.01.2011 at 08:14:20. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu ti-am vazut primul thread,dar crede-ma ca nu am avut ce sfat sa-ti dau,pentru ca ma depasesc aceste probleme;numai ce am citit ce se intampla cu tine,si am adormit cu spaima in noaptea aia...
In fine,nu de asta ti-am scris,ci pt faptul ca ca tocmai am vazut pe acest forum acum cateva zile,vorbindu-se despre puterea Psalmului 26 care ii tine pe diavoli departe,citez"cel care va citi acest Psalm de 3 ori/zi va fi ca in masina blindata printre vrajitori ". Din pacate,am uitat sub care thread aparuse,dar tu poti sa cauti pe forum,si daca gasesti sa citesti sper sa-ti fie de folos...sau intreaba-ti duhovnicul despre asta. Sa-ti ajute Dumnezeu!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 09.01.2011 at 09:02:01. |
|
|
||||
|
||||
|
am gasit topicul,este aici:http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=11771
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu cred ca e vorba de atacuri de panica aici si de obicei ingerii bolnavi au aceasta putere daca s-a facut inainte spiritism sau altele chiar si din joaca chiar daca nu se stia ce se intampla.
cea mai mare putere aici o are sfestania si rugaciunea de dezlegare. Uite Cati , cheama preotul sa-ti faca o sfestanie acum si spune-ne si noua ce s-a mai intamplat. Eu sunt sigur ca ingerii bolnavi vor fugi. Ce este sfestania? Pai este sfintirea casei. In cursul sfestaniei Dumnezeu este chemat sa sfinteasca apa si pentru ca apa la rugaciunea preotului devine sfintita, adica isi schimba miscarea moleculara si nu se mai altereaza, devenind baubila in ani, aceasta este o dovada ca Dumnezeu a venit in casa in care se face sfestania. Si daca a venit Dumnezeu ingerii bolnavi bye bye si somnul ar trebui sa-ti devina linistit. Pana pe 13 ianuarie sfestania e mult mai puternica ca acum este aproape de bobotyeaza si vorbim de Agheasma Mare. |
|
|
|||
|
|||
|
Mai mult, cand preotul vine cu sfestania , roaga-l sa-ti citeasca si rugaciunile de dezlegare. Asta insemna ca daca cineva ti-a facut farmece, vraji si altele, acestea se dezleaga de Dumnezeu, deci vei fi libera.
Fa asta lunar sfestanie + rugaciuni de dezlegare ca sa anulezi farmecele daca ti se refac , pana crezi ca cine iti face s-a plictisit. Apoi pe deasupra incearca si cu psalmul 26 dar sfestania + rugaciunea de dezlegare e mult mult mult mai puternica caci vine Dumnezeu in casa ta. Cel putin asta e intelegerea mea. Last edited by spre_rasarit; 10.01.2011 at 19:00:05. |
|
|
||||
|
||||
|
Foarte mult ajuta si Sf.Maslu, daca se poate insotit de Miliftele Sf.Vasile cel Mare cu post si rugaciune dupa putere.Speranta sa nu va lipseasca..Dzeu se va milostivi intr-o zi...Speranta ,rabdare...Dzeu va iubeste si va inceaca precum se incearca aurul in foc...va incearca credinta, rabdarea, nadejdea...nu disperati!Izbavirea va veni la momentul potrivit!
Eu va inteleg perfect! Poate va si dati seama de ce.Incercati de 3 ori cate noua Sf.Masl-uri si dezlegari. Dzeu sa vaaline sufletul si sa va daruiasca izbavire din nevoile si necazurile pe care la aveti.Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
|
Mai incercati si acest exercitiu: prin acceptarea gandului ca toate incercarile vin prin ingaduinta lui Dzeu...putem incerca si sporirea intru smerenie.El are ca scop in spatele fiecarei incercari - fiecarui necaz, intotdeauna si ceva bun - sporirea noastra duhovniceasca!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doamne-ajută si pomeniti-mă si pe mine, dacă puteti. Vă multumesc. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doamne-ajută si vă doresc numai bine... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Multă vreme n-am dat importantă aspectului ăsta al spiritismului, mai ales că l-am spovedit si am zis că, gata, am primit dezlegare, nu mai e nici o problemă. Însă odată făcut un astfel de lucru, oricât de inconstient si „mic” ar fi, sunt deschise niste „porti” pe care e foarte greu să le închizi, mai apoi. Prin urmare, cred că am început să deslusesc mai bine cât de mult m-a expus o greseală de genul ăsta, din tinerete, aproape uitată, pe care trecuseră ani multi dar care are foarte mare importantă si cât de mult m-a vulnerabilizat în fata unor probleme, mai târziu. Adăugati la asta faptul că nu aveam treabă cu Biserica în nici un fel (nu eram împotriva ei, dar eram ...pe lângă, ca să spun asa - nu mergeam la biserică, nu mă spovedisem niciodată, nu mai spun de împărtăsit). |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| despre vraji, farmece | sadiy | Generalitati | 7 | 11.10.2011 12:49:26 |
| Despre vraji si necazuri de la diavol. Povestea mea | Catisma | Vrajitoria | 153 | 30.09.2010 12:14:20 |
| Despre Vraji | patinina34 | Vrajitoria | 18 | 22.06.2010 21:06:43 |
| Despre vraji -parintele Argatu | idealist | Vrajitoria | 1 | 14.05.2010 13:57:13 |
|
|