Citat:
În prealabil postat de anna21
Corect.
Imi amintesc ca eram in alta tara si erau curcubee atarnate peste tot in oras, iar eu intrebam insistent (prosteste, adica) ce semnificatie au. Si cei cu care eram tot schimbau vorba.. La un moment dat cineva mi-a spus sec: sunt pentru "pace" si toti au tacut. Era de fapt o manifestare pt drepturile homosexualilor, dar erau doar barbati in grup (iar eu eram atunci f tanara) si le era jena sa-mi spuna ce semnificau acele curcubee..
Dar alta semnificatie care apare in filme legata de curcubeu: disocierea mentala. Va rog sa observati momentul in care se canta "somewhere over the rainbow" in filme, mai ales cele cu scene violente.
(Melissa, fara suparare, aceasta postare nu-ti este dedicata.. esti mult prea tanara..)
|
daca le era jena inseamna ca isi dadeau si ei seama ca ce faceau nu era in regula :) ma intreb cum supravietuieste un copil intr-o familie din asta femeie-femeie sau barbat-barbat. saracul

copiii mici sunt niste ingerasi la suflet, nu pot percepe sodomia in care dormiteaza o mare (prea mare) parte din adulti.