![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred ca exista vreo formatiune (neo)protestanta mai apropiata de adevar decat alta. Toate duc spre iad. E ca si cum ai spune ce piesa a unei masini este mai importanta? Sau care e mai buna,o masina fara motor sau una fara pistoane? Evident,mai "apropiata" de functionare e cea fara pistoane,insa in esenta nu ai ce face cu niciuna. Niciuna nu te va putea deplasa,chiar de i-ar lipsi pana si o piesa mica,cum ar fi bujiile etc. Sper ca m-am facut inteles.
Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1.Ortodoxia,singura credinta adevarata,sau 2.Toate celelate religii,culte,secte etc. duc spre iad Din punctul meu de vedere prima e relevanta,dar de a doua nu putem fi siguri.
|
||||
|
||||
![]()
Pot exista si exceptii,dar in principiu da,celelalte duc spre iad ( cultele protestante si neoprotestante). Bine,pana la urma si un ortodox poate ajunge in iad... dar ma refeream la cei practicanti (atat ortodocsi cat si neortodocsi).
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce este pacatul? Definitia ortodoxa vs. romano-catolica si protestanta | Eugen7 | Dogmatica | 80 | 08.02.2013 09:24:46 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Despre unele lucruri care pot contine un adevar si ce face exagerarea din el | claudiu-marius | Generalitati | 7 | 27.10.2010 23:52:50 |
Cat adevar este in.... | mara2008 | Slujba inmormantarii | 11 | 15.03.2009 21:36:23 |
|