Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Stimată Camelia, nu noi interpretăm, ci însăși Scriptura. Citiți cu atenție întâmplarea în ambele relatări. Credeți că e o coincidență că cei trei străini vin la Petru exact când se termină întreitul îndemn "scoală-te"? Coincidență este și faptul că de la acest moment ne-iudeii nu mai sunt socotiți "spurcați", ci vrednici și ei a primi Evanghelia lui Hristos?
Dar probabil aceste lucruri sunt prea grele.... e mai facilă interpretarea că de la acest moment creștinii pot mânca porc (mă mir că nu și celălalte lighioane)...
|
La alte pasaje biblice mai înțeleg să înțeleagă fiecare altceva, dar aici să-ți spună Dumnezeu să mănânci și să spui că nu trebuie să mănânci, și să mai și scrie asta în Biblie, chiar că nu pot să înțeleg
De fapt înțeleg ceva, Satana poate uneori să-ți pună pe ochi un văl atât de gros și să te prindă atât de bine, încât să crezi că 2+2=5. Știam și până acum că te poate face să nu vezi anumite lucruri și să le interpretezi cum vrea el, dar chiar în halul acesta nu mi-am imaginat că se poate.