![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Africa in a cui „sfera de influenta” este? E monopol catolic? Musulman? Care confesiune crestina ar trebui intrebata, in mod respectuos, daca exista permisiunea de a propovadui? Last edited by Iosif77; 15.01.2011 at 17:37:16. Motiv: scuze sora Macsim, am vazut tarziu ca am dublat |
|
|||
|
|||
![]()
In mare parte Ortodoxa..
|
|
|||
|
|||
![]()
In Africa? Ha, ha, cred ca vreti sa ne mai destindeti fruntile.
Cum sa ceara catolicii sau penticostalii permisiunea BO cand ortodocsii sunt aproape absenti pe campul misionar? Africa va fi ortodoxa atunci cand ortodocsii vor intelege semnificatia, valoarea si importanta evanghelizarii si a misiunii transculturale. Apoi, dupa ce vor invata principii precum: platirea zeciuielii pentru sustinerea eforturilor misionare, contextualizare misionara, metode de comunicare eficienta a Evangheliei in Islam, si dupa ce BOR va trimite 2-3000 de misionari in Africa...abia atunci vor incepe sa se numere printre confesiunile care fac misiune. BO ar putea incepe sa faca practica prin evanghelizarea serioasa a conationalilor lor: ortodocsii cvasipagani. Cata vreme insa vor dispretui evanghelizarea si o vor considera ca fiind apanajul sectelor, adio frate Danut...vor ramane crestini de doua mii de ani cu crestere numerica 0 (zero). Adevarul, fara ambalaje colorate, scuze. Last edited by Iosif77; 15.01.2011 at 22:01:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|