![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
"ce zice A despre B, zice mai multe despre A decat despre B"
|
|||
|
|||
![]()
Da dragut m-ai dat pe spate cu chestia asta
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este, unele au soriciul subtire!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Se referea ma la mine?sa stii ca asta e parerea mea,Arsenie a zis acest lucru ca un sfat nu ca o unealta ca sa judeci pe altul...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iarta-ma, din nou zic, de tulburarea pe care ti-ai provocat-o si incearca sa fii demn urmas al celor ce au fost trimisi spre propovaduirea Vestei celei bune. Lumea ramane,totusi, si oglinda in care fiecare ne privim, chiar daca nu ne place sa ne vedem diferiti de ceea ce credem noi ca suntem. La vreme de incercare se vede caracterul omului. Multumesc ca m-ai ajutat sa mai invat o lectie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Biserica = toti oamenii care cred in Hristos! Barbati si femei deopotriva!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Femeia actuala este o femeie proasta cu multe pretentii si drepturi,doamnelor si domnisoarelor mergeti in pace ! .................................................. ..................................... fratele meu...sa inteleg ca si mama dvs . are sorici si sta la troaca ? crezusem ca 'v-a scapat" chestia cu prostia d-nelor , ...dar postarea la care am facut apel mai inainte imi demonstreaza ca aveti o parere oripilanta despre FEMEIE , in general....Femeia este un poem sublim, adus pe lume cu un rost exact si fara de care barbatii ar fi niste "animale" ciudate, fara pereche....este un SITE CRESTIN, cum de poate fi insultata inteligenta femeilor? desigur, uscaturi ca si intre barbati sunt...dar recordul il bat categoric , cu tristete afirm , tot barbatii...conform avatarului, va inteleg....aveti poate aceeasi orientare sexuala ca defunctul interpret.... ps. daca credeti ca ati avut umor...regret, va consider deplasat....cat despre "padre" ..ohohooo.... |
![]() |
Tags |
din ospățul credinței |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|