![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si oricum ,trebuie sa stii ,ca ceea ce a fost spus de Sfintii Parinti a fost cu jertfa,au platit cu viata pentru opera lor. Nu e ciocolata Kandia viata de crestin asumata,ci e jertfa si smerenie,calitati la care azi se ajunge mai greu... De aceea ,nu e vorba ca nu avem voie sa aducem ceva nou,ci e faptul ca nu putem.. Asa cum nu poti rezolva o problema de matematica superioara,daca nu ai facut decat liceul.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre contributia "noastra" -de acord-nu poate fi vorba:suntem amandoi prea mici ca sa avem vreo contributie cat de cat in credinta dar eu nu sunt atat de sigura ca si dvs ca nu se va mai naste nimeni care sa fie luminat de Sfantul Duh de acum inainte si care sa contribuie cu ceva. Nu-mi place felul cum va adresati asa ca n-am sa mai raspund.Eu v-am respectat. |
|
|||
|
|||
![]()
In matematica e posibil sa fie un astfel de caz,insa in religie lucrurile stau un pic diferit...
Cei care au vrut sa dea lectii ,au sfarsit in erezii.....Faptul ca am amintit de ciocolata Kandia,nu a vrut sa fie o jignire ,ci am vrut sa-ti amintesc de fragezimea varstei si a gandirii tale... Nu am vrut sa zic ca nu vor mai fi oameni luminati de Duhul Sfant,ci ca vor fi din ce in ce mai putini,si din pacate nu vor fi pe internet sa ne dea noua povete.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar tocmai ca in religie Iisus a zis ca descoperirile se vor face celor mici si nu celor invatati, este exact locul unde nu se mai discrimineaza cel mic de catre cel mare, ci cel mare s-a facut slujitor celui mic ca sa il ridice pana la El ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa inteleg ca tu fiind mai "mica" ti s-au descoperit lucruri mari,iar noua nu ni se pot dezvalui aceste lucruri ca ne consideram mari. Eu de asta am spus ,ca nu e cazul sa facem noi teologie,ci sa invatam teologie,de la cei in masura sa predice .... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce parere aveti de darurile Duhului Sfant care se vor revarsa peste fii si fiice, conform proorociei? Cum le primesc oamenii? Prin punerea mainilor, prin botez, prin credinta, la cerere, cum? Ce parere aveti? Dar sfintele martire care au evanghelizat si pe altii, iar acesti altii au ajuns crestini datorita cuvantului lor, isi pusese cineva mainile pe capul lor? Predicau ele din tratate de teologie complicate dupa vreo cativa ani de studii de facultate? Ce parere aveti? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
din ospățul credinței |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|