![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
| Vezi rezultatele sondajului: Bibliile eretice, sectante și Cornilescu trebuiesc arse. | |||
| Da |
|
34 | 50,00% |
| Nu |
|
29 | 42,65% |
| Nu știu |
|
5 | 7,35% |
| Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Insa, atunci cand te hotarasti sa te feresti de pacat, nu faci decat sa asculti vocea Duhului Sfant pe care L-a pus in tine si care te indeamna sa nu mai pacatuiesti. Atunci cand, de exemplu, vrei sa treci pe un pod de care nu stii ca e rupt, si te razgandesti in ultima clipa, fara sa stii de ce, e pentru ca ai ascultata indemnul Tatalui tau, care ti-a spus sa o iei prin alta parte. Si sunt sigura ca, privind inapoi in viata ta, vei gasi multe situatii de acest gen.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Daca incepem sa ardem biblii, o sa continuam sa dam foc la bisericile care nu sunt ortodoxe ,la toate casele de adunari sectante si vom termina printr-o ordonanta de urgenta a guvernului care sa oblige fiecare institutie( la fel ca si cu rampele pentru handicapati) sa aibe in dotare un rug, pentru a-i arde pe ereticii si sectantii care indraznesc sa semneze o condica dimineata.Vor urma sa-i starpim din fasha, respectiv vom amplasa mici ruguri la maternitati,crese,gradinite,scoli,etc...apoi urmeaza dotarea cartierelor cu case, cu blocuri,etc...
Daca ne consideram mai buni pentru ca suntem ortodocsi, hai sa fim atunci MAI BUNI. Parerea mea : nu este o solutie arsul bibliilor.Mai mult decat un semn de vandalitate si primitivism, nu imi inspira. Daca tot vrei sa faci ceva Colaps, intaresete-te in credinta si converteste-i in timpul permis de parintele Cleopa(1-2 intrevederi) LA ORTODOXIE! Last edited by Melissa; 21.01.2011 at 16:13:32. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Carti eretice | Stefan500 | Generalitati | 16 | 03.12.2019 22:36:26 |
| Icoanele eretice | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 24.07.2013 23:25:47 |
| Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? | nicoleta34 | Rugaciuni | 14 | 08.09.2011 21:01:20 |
| care-i diferenta intre bibliile crestine? | gheorghie | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 29.11.2010 09:34:35 |
|
|