Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Bibliile eretice, sectante și Cornilescu trebuiesc arse.
Da 34 50,00%
Nu 29 42,65%
Nu știu 5 7,35%
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj

Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.01.2011, 14:46:24
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Il urmez nu pentru ca-L vad, ci pentru ca-L simt, pentru ca vad indiciile ce mi le-a lasat sa-L gasesc. Iar aceste indicii le interpretez asa cum ma invata cei ce care au reusit. Si unul din ei spunea:

"pacatul meu inaintea Ta este pururea" iar altul "tine mintea in iad si nu deznadajdui".
Foarte frumos. Si nici eu nu ma refeream la a-L vedea pe Dumnezeu cu ochii fizici, ci cu cei duhovnicesti; un simt care se dezvolta numai pentru cei ce se obisnuiesc sa comunice cu Dumnezeu in rugaciune. Deci, e ok si exprimarea "Il simt".

Insa, atunci cand te hotarasti sa te feresti de pacat, nu faci decat sa asculti vocea Duhului Sfant pe care L-a pus in tine si care te indeamna sa nu mai pacatuiesti. Atunci cand, de exemplu, vrei sa treci pe un pod de care nu stii ca e rupt, si te razgandesti in ultima clipa, fara sa stii de ce, e pentru ca ai ascultata indemnul Tatalui tau, care ti-a spus sa o iei prin alta parte. Si sunt sigura ca, privind inapoi in viata ta, vei gasi multe situatii de acest gen.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 21.01.2011, 16:08:50
Melissa
Guest

Implicit

Daca incepem sa ardem biblii, o sa continuam sa dam foc la bisericile care nu sunt ortodoxe ,la toate casele de adunari sectante si vom termina printr-o ordonanta de urgenta a guvernului care sa oblige fiecare institutie( la fel ca si cu rampele pentru handicapati) sa aibe in dotare un rug, pentru a-i arde pe ereticii si sectantii care indraznesc sa semneze o condica dimineata.Vor urma sa-i starpim din fasha, respectiv vom amplasa mici ruguri la maternitati,crese,gradinite,scoli,etc...apoi urmeaza dotarea cartierelor cu case, cu blocuri,etc...
Daca ne consideram mai buni pentru ca suntem ortodocsi, hai sa fim atunci MAI BUNI.
Parerea mea : nu este o solutie arsul bibliilor.Mai mult decat un semn de vandalitate si primitivism, nu imi inspira.
Daca tot vrei sa faci ceva Colaps, intaresete-te in credinta si converteste-i in timpul permis de parintele Cleopa(1-2 intrevederi) LA ORTODOXIE!

Last edited by Melissa; 21.01.2011 at 16:13:32.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Carti eretice Stefan500 Generalitati 16 03.12.2019 22:36:26
Icoanele eretice glykys Pictura si Sculptura Bisericeasca 3 24.07.2013 23:25:47
Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? nicoleta34 Rugaciuni 14 08.09.2011 21:01:20
care-i diferenta intre bibliile crestine? gheorghie Despre Sfanta Scriptura 5 29.11.2010 09:34:35