Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2011, 02:08:37
Pippo_'s Avatar
Pippo_ Pippo_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.01.2011
Locație: Cu capul in nori si picioarele pe pamant.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Da, ai perfecta dreptate.Si e foarte logic ce spui.M-am gandit si eu la asta deseori.Am intrebat o data pe cineva care avea clarviziune dar nu stia decat familia si cu mine( eu fiind o fiinta in fata careia iti poti deschide sufletul ),de ce nu previne nenorocirile oamenilor daca "le vede".Si mi-a spus ca nu are voie.Mi-a vorbit de un ghid spiritual (care era ca un inger) care ii spunea ce are voie sa spuna si ce nu.Mi-a spus ca daca nu respecta acest lucru, e pedepsita ea.( boala,necazuri,etc)
Ar mai fi multe de povestit dar pic de somn...:-) Ramane discutia deschisa daca doresti.
Noapte buna si tie:-)
Lucrurile astea se intampla ordonat, deoarece fiecare om trebuie sa evolueze, sa se maturizeze ca Om, si daca intervenim unde nu trebuie, omul respectiv nu-si primeste lectia de viata care ajuta la evolutia lui, si in acelasi timp incalcam legile universale in virtutea carora este posibila evolutia, impotrivindu-ne astfel evolutiei insasi.

Noapte buna

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
copilul minune care vorbeste ca un om mare alexandra28again Generalitati 26 01.01.2013 19:19:13
cine vorbeste romaneste The_Fallen Generalitati 13 06.06.2012 21:22:13
Va rog frumos o rugaciune pt tatal meu care se stinge! Patrice Generalitati 41 21.04.2011 19:03:46
Un zambet de dincolo de moarte!/ In bratele Tatalui Ceresc Annijo Mari Duhovnici si predicile lor 2 20.11.2010 18:04:10
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului 11111111 Generalitati 98 10.01.2010 08:41:15