![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
Vezi rezultatele sondajului: Bibliile eretice, sectante și Cornilescu trebuiesc arse. | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 50,00% |
Nu |
29 | 42,65% |
Nu știu |
5 | 7,35% |
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Am recitit din nou primul post a lui colaps, si cred ca a facut si el o greseala.
Trebuia sa specifice cuii ii este adresat acest poll, si cine are si cine nu are drept de vot. Este normal ca cei de alta confesiune sa voteza contra. Daca persoanele de alte confesiuni ar fi vrut sa vada ce cred intradevar ortodocsii ar fi trebuit sa se abtina si atunci procentul era altul.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu as vrea sa te intreb cati au la tine in adunare biblie ortodoxa sau catolica?
P.S au numai biblii negre care oricum adventii spun ca nici acestea nu sunt traduse chiar bine! |
|
|||
|
|||
![]()
Destul de mulți. De fapt toți care au trecut de la ortodocși la adventiști. Și majoritatea au trecut citind Biblia Ortodoxă. Nu e interesant? Meditează puțin la aspectul acesta...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici un profesor sau doctor în teologie nu va fi mai presus de Sfinții Părinți când vine vorba de tâlcuirea Sfintei Scripturi! Că ei sunt tot niște învățați ai veacului pe când Sfinții Părinți erau exact asta - Sfinți! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Întrebare: cui Se adresa Domnul Iisus Hristos să cerceteze Scripturile? Sfinților Părinți, doctorilor în teologie, profesorilor, ori oamenilor simpli dar sinceri și doritori de mântuire? |
|
||||
|
||||
![]()
Nu e interesant ca desi Adam si Eva vorbeau direct cu Dumnezeu totusi au acceptat oferta diavolului?
|
||||
|
||||
![]()
tot o intrebare:de ce lucifer a ales sa devina satan,ca tot cu dumnezeu vorbea direct?
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Carti eretice | Stefan500 | Generalitati | 16 | 03.12.2019 21:36:26 |
Icoanele eretice | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 24.07.2013 22:25:47 |
Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? | nicoleta34 | Rugaciuni | 14 | 08.09.2011 20:01:20 |
care-i diferenta intre bibliile crestine? | gheorghie | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 29.11.2010 08:34:35 |
|