![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Intr-adevar,furtul tot furt ramane,insa spuneam ca e mai bine sa iei de la unu care are averea facuta prin furt si inselaciune decat de la un amarat care atat cat are a castigat in mod cinstit.
Da,eu sunt la avatar,de ce? Last edited by Raoul; 25.01.2011 at 19:49:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Poate il incearca ispita pe Colaps...
![]() PS-nice avatar Raoul! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu-i nimic, apreciez doar sinceritatea.
Eu-s o frunză pe lângă el. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Deci sa nu-l superi te rog...
![]() Glumesc, desigur.. Doamne ajuta ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Offtopic: am pus dinadins poza asta (care nu va fi decat maxim cateva zile) pentru a-mi arata adevaratul chip,pentru a ma vedea ceilalti cum sunt,pentru a vedea cine ma judeca si cine isi va schimba parerea despre mine. Poate unii au impresia ca sunt un slabanog cu barba si mustata,care e rupt de realitate,care nu stie altceva decat calculator,care incearca sa faca pe interesantul,care nu are viata personala si multe altele.
Sunt o persoana destul de adaptabila si pot discuta orice cu oricine. Nu in ultimul rand sunt crestin-ortodox! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce judeci slabanogii cu barba si mustata? Normal ca isi schimba lumea parerea; eu am crezut ca esti calugar ca-n-colo esti Van Dame! |
|
||||
|
||||
![]()
Și eu sunt un slăbănog cu barbă și mustață dar nu mă simt ofensat în nici un fel.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2.e bine, dar cine sunt bogații? 3.dragul meu, oamenii străzii nu fură, cerșesc...! 4.hoțul e victima născută din maica sărăciei mele care reclamă un dor „de-a pieri cu noi toții”; 5.miturile și legendele sunt cele care alungă țesutele și nostalgicele nopți la căpătâiul haiducilor auzite de la bunicu' revoluționar a cărei soață a fost spintecată în zadar și copilul nenăscut era stat să curgă din împunsătura baionetei (da' de unde voi să știți!); 6.erau ceea ce erau: ROMÂNI! Și ucideau? Astăzi, e dovedit că era în zadar! Și cu alte cuvinte, să-l preamărim pe regele ... și domnul Țării ...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|