![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ce o să mai apară nou pe forum în domeniul : "totul este nociv , infectat , plin de riscuri , bla, bla , bla . . . Pe cân chiloții, maieul . . , compoziția acestora . . . , șosetele . . . De stăm bine a cugeta , nimic nu-i SĂNĂTOS în astă lume , nici netul , nici tv. -ul . . . si nici TAMPONUL ! ! ! "Of, ce ne facem ?"Dar cardurile, cipurile . . . ? Tampoane și tamponări ! ! !
|
||||
|
||||
|
Se pot folosi clasicele tampoane,plate,care nu vin in contact cu mucoasa sau cervixul...clar!
Oricum,principala cauza a cancerului de col,ramane tot virusul Papiloma,raspandit tot cu ocazia libertinajului sexual!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nici măcar pufuleți sănătoși nu mai găsești în ziua de astăzi (toți au sare iodată). |
|
|
||||
|
||||
|
Mai mult de atat,tot ce conteaza in ziua de azi sunt banii,deci maximizarea profitului,indiferent prin ce mijloace si mai ales indiferent de consecinte!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Pana la urma continn azbest sau nu?
|
|
|
|||
|
|||
|
E vorba doar de tampoanele interne? Să știu, dacă am motive de îngrijorare.
|
|
|
|||
|
|||
|
cred ca daca stam sa ne gandim la cat de nociv e totul in lumea asta inebunim.. mai bine ne vedem de traiul nostru.. ca deh... o viata avem.. si de murit oricum murim..
|
|
|