Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2011, 23:31:23
Andrei_so Andrei_so is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.09.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Bine ar fi sa nu vorbim despre comunism daca nu am trait atunci. Sa ii lasam deci pe cei care au apucat sa muste din acea perioada. In orice caz comunismul a fost acoperit de multe minciuni, poate ca azi nu pare asa de oribil; dar tot ce pot sa spun este ca am citit o marturie a unui crestin care a petrecut decade in oribilele inchisori comuniste, fiind torturat prin niste metode greu de imaginat. Am fost dea dreptul socat cum de exemplu sefii de inchisori ii puneau pe detinuti dezbracati sa mimeze scene din NT samd (imi e greu sa va descriu exact...) Cartea aceasta poarta numele de "Intoarcerea la Hristos" si contine marturii ale lui Ioan Ianolide prieten apropiat al lui Valeriu Gafencu, alaturi de care a suferit in inchisoare. Mie mi-a fost recomandata de duhovnicul meu.

Mie mi-a schimbat radical pseudo-parerea pe care o aveam despre comunism si nazism; doua foarte mari rele ale ultimului veac. Ceausescu nu a facut decat sa continuie ceea ce au impus bolsevicii in Romania.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... eodor nastasa Generalitati 15 12.09.2014 11:35:56
Nicolae Ceausescu si Muntele Athos Marius22 Generalitati 16 22.02.2014 16:03:38
L-au deshumat pe Ceausescu sergiu Generalitati 37 27.07.2010 20:01:13
15 IANUARIE.Se naste o stea iulyaan Generalitati 50 15.01.2009 09:08:54