![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuza pentru ce?
No, foloseste si omul ce isi aminteste. As putea sa dau asemenea sfat daca eu as implini toata Biblia si nu numai ce imi convine. Dar asta nu prea e valabil, asa ca ma abtin. :) Nu pot sa cer de la altii ceea ce eu insami nu fac.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Userul intitulat "Lelia Bratu Nicoleta" se scuza ca a ripostat la faptul ca i s-a negat crestinatatea invocand acea povestire despre un parinte care a acceptat orice invinuire (talhar, curvar, betiv) pana in momentul cand i s-a spus ca nu e crestin. Iar eu spuneam in acel mesaj ca da, este demn de urmat exemplul Sfintilor Parinti dar nu pe jumatate! Pare mai acceptabil sa se spune: "ok, sunt la inceput si fac si eu ce pot" (sau varianta expusa de tine cu biblia), dar dansa a continuat insistand pe asemanarea ei cu sfintii si cum ca ar avea o harisma. Nici eu nu-i cer dansei ceea ce eu nu fac, dar ea pretinde ca face ceea ce faceau sfintii, si mie imi pare ca nu e chiar asa.
|
|||
|
|||
![]()
Mda...Ei, vezi, daca nu citesc Sfintii Parinti nu stiu...
Totusi, m-ar fi interesat sa vad ce are de spus in apararea ei. Ca are o harisma e clar [mai bine zis un dar]. Aici a spus adevarul. Si e normal sa spuna ca il are de la Dumnezeu, altfel e de rau.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 27.01.2011 at 13:58:10. |
|
|||
|
|||
![]()
asa sa fie oare? a demonstrat Lelia Bratu ca are un dar, chiar daca unul diavolesc? eu am vazut emisiunile ei si bate apa in piua de cele mai multe ori.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
copilul minune care vorbeste ca un om mare | alexandra28again | Generalitati | 26 | 01.01.2013 19:19:13 |
cine vorbeste romaneste | The_Fallen | Generalitati | 13 | 06.06.2012 21:22:13 |
Va rog frumos o rugaciune pt tatal meu care se stinge! | Patrice | Generalitati | 41 | 21.04.2011 19:03:46 |
Un zambet de dincolo de moarte!/ In bratele Tatalui Ceresc | Annijo | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 20.11.2010 18:04:10 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 08:41:15 |
|