![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
Vezi rezultatele sondajului: Bibliile eretice, sectante și Cornilescu trebuiesc arse. | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 50,00% |
Nu |
29 | 42,65% |
Nu știu |
5 | 7,35% |
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
||||
|
||||
![]()
eu cred ca amandoua Imperii sunt vinovate,vinovati reciproc fiindca sau certat foarte mult si ar trebuie sa fi fost putini mai fermi,si din cauza ca asta a vrut Diavolul sa rupa haina Domnului si a reusit sa rupa camasa in doua.el este pricina al acestor probleme.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur Last edited by vidoveczandrei; 29.01.2011 at 15:27:55. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Carti eretice | Stefan500 | Generalitati | 16 | 03.12.2019 21:36:26 |
Icoanele eretice | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 24.07.2013 22:25:47 |
Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? | nicoleta34 | Rugaciuni | 14 | 08.09.2011 20:01:20 |
care-i diferenta intre bibliile crestine? | gheorghie | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 29.11.2010 08:34:35 |
|