![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok, incep eu:
colaps/colaps3 este un rasist. |
|
||||
|
||||
![]()
Rasist? Intolerant, extremist mai înțeleg să fiu făcut, dar rasist?
Și sectanții sunt tot oameni albi, unde vezi tu rasismul ?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România! Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
N-am ajuns încă la 7 postări cu lucruri bune despre protestanți.
|
|
|||
|
|||
![]()
Morala? Ce greu e sa fii crestin si bun...( a nu se interpreta...)
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu am inteles deloc ce legatura are aceasta afirmatie cu joculetul nostru, dar te felicit, daca ai reusit sa fii un bun crestin. Unii nu au ajuns inca la aceasta masura, inca se mai joaca...
|
|||
|
|||
![]()
Îmi place ideia acestui topic.
În privința protestanțiolor aș avea de adaugat la cele scrise de Ana-Maria că sunt; - oameni milostivi , saritori atunci când cineva are nevoie de ajutor - foarte discreți după ce au ajutat pe cineva ( ajută în taina și nu așteaptă laude ). Dumnezeu să le lumineze mintea, să le arate calea și să-i ajute să se mantuiasca și ei. Despre cainii maidanezi aș putea spune urmatoarele; - sunt foarte atașați de persoanele care îi ocrotesc și pentru care și-ar da viața. - nu sunt vinovați că se înmulțesc fară noimă, de vina sunt administratorii localitaților care nu le fac adaposturi și care nu controlează înmulțirea lor. Ca să intru și eu în joc vreau să va spun că nu-mi plac batrânelele de prin biserici care par a le ști pe toate și care sunt numai ochi și urechi pentru a gasi nod în papură în special începătorilor și celor care vor să dea o mână de ajutor. |
|
||||
|
||||
![]()
In privinta protestantilor: sunt foarte multi oameni integri, oameni pe care
te poti baza, care-si respecta cuvantul dat. In privinta cainilor maidanezi va spun o intamplare traita. Mergeam pe jos (nu mai am masina demult) spre serviciu si am trecut pe langa o piata din Timisoara. Pe-acolo se aciuisera multi caini maidanezi. Era un inceput de primavara, dimineata, cu un soare ce incepea sa incalzeasca atmosfera si pe asfalt, langa un pod, motaia un caine maidanez, ceva mai in varsta, dar bland, bland si linistit. Inainte de-a ajunge in dreptul lui, m-a simtit, a intredeschis ochii cu un calm desavarsit, m-a privit pret de-o secunda, de fapt m-a "radiografiat" sau m-a "citit" din prima, pentru ca in secunda cat ne-am privit ochi in ochi, om si caine, n-am stiut cine-i omu' si cine caine. A inchis ochii la loc inainte sa ajung la el, semn ca ma citise bine, dar nu dormea ci parca era adancit in meditatie, intr-o meditatie asupra desertaciunii lumii, pentru ca avea o tristete in priviri ca si cum ar vazut o grozavie de lucruri si toate ii pareau desertaciuni. Nu era flamand, pentru ca in piata se gaseau resturi de mancare, ci era trist si meditativ. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() De fapt au intenții bune, dar nu se pricep la a fi subtile ![]() Măcar ele se duc la biserică, tot e ceva, față de alții care nu calcă decât la botez, nuntă și înmormântare. |
|