![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca dumneavoastra nu credeti in ele, este alta poveste. Ne tot vorbiti de schisma si dupa schisma... Cert este ca Dumnezeu a lucrat in Biserica Catolica si dupa schisma,chiar daca unii nu vad acest lucru. Deci, daca dupa moarte imi doresc sa ajung undeva, imi doresc sa ajung exact acolo unde se afla sfinta Tereza de Avila, sfintul Padre Pio, sfintul Ioan Bosco, sfintul Ioan Maria Vagney, sfintul Francisc de Asissi....si toti ceilalti sfinti catolici, cu sau fara trupuri neputrezite. Lucrul acesta vi-l doresc si dumneavoastra; daca dumneavoastra nu va doriti acest lucru, atunci imi iau inapoi urarea pe care v-am facut-o si i-o dau unui pacatos de pe pamint, pe care il va alege Domnul. PS Referitor la sfintul Stefan al Ungariei, as putea spune si eu ca este, probabil, ultimul sfint ortodox. Last edited by nutucutu; 30.01.2011 at 20:45:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Doreste-l numai pentru tine....Unde ai sa vrei acolo ai sa ajungi...
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Vrei sa-ti fac o lista cu sfintii ortodocsi dupa, si sa-mi faci si tu o lista cu cei catolici. Doar cei a caror moaste stau marturie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Woow...Sf. Anton de Padova, Sf. Francisc din Asisi, Sf. Marta , Sf. Rita, Sf. Tereza de Avila...nu sunt sfinti? Doamne fereste....Asta e blasfemie...Adica ce se vrea demonstrat ca pana la urma numai ortodocsii ar fi crestini? Unde sta scris asta in Biblie? Apartin ortodoxiei, dar ma feresc sa judec sau contest sfintii si minunile lor , chiar daca sunt catolici...A contesta ceva evident , denota fanatism religios si un om intelept se fereste de asta...Domnul Dumnezeu sa ne ierte pe toti !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Iar tu...probabil ii consideri prosti pe toti pe care nu-i poti domina cu ideile tale...Punct ! |
|
|||
|
|||
![]()
Sa-ti reamintesc barna pe care poate nu ai posibilitatea s-o vezi: Eu am scris doar despre subiectele respective de paranormal, cand tu te-ai facut foc si para ca sunt conceptii diferite de ale tale si ai inceput sa ataci si sa jignesti, desi eu nu ti-am zis tie nimic. Apoi ai trecut si la alte subiecte, dupa cum vad. Nu stiu de ce vrei sa te certi, e evident ca pe un forum ortodox nu pot avea toti conceptii oculte sau new-age. Incearca sa comentezi mesajele, nu userii.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Episcopii catolici | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 145 | 16.11.2016 08:14:07 |
Pentru catolici | Hartford | Intrebari utilizatori | 17 | 08.05.2012 19:43:13 |
"sfinti catolici" | umilinta | Biserica Romano-Catolica | 7 | 04.04.2008 10:31:14 |
Ortodoxi-Catolici | daniel7 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 03.12.2007 18:39:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|