Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.01.2011, 22:05:55
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Dragule...n-ai citit atent...TOCMAI..NU se lucreaza cu duhuri, nu se iese in astral....Nu mai fantaza te rog ! Intreaba-i pe cei care fac spiritism sau alte cele!!! In Reiki nu se vb cu spirite si nu se vad ingeri si nu se calatoreste nicaieri...TREZESTE-TE ! Si nu mai discut cu tine ACEST subiect pt esti total pe dinafara ! Sa fiu iertat !
am discutat cu o femeie ce facea reiki, ea mi-a spus cum ia legatura din astral cu diferite spirute nu inainte de a cere protectie altor spirite benefice spunea ea deci nu sunt inventii de ale mele.suntem rude si discutam o data asa intimplator pt. mine nu ere o curiozitate. probabil ea nu stia poate o facea de capul ei ca sunt multii din acestea,si cind isi prind urechile cauta preotul sa il scoata la capat sunt si pe forum exemple. de aceia te-am intrebat sa vad ce parere ai.eu am intrebat-o: cu DUMNEZEU cum te impaci practicind asemenea tehnici?la care imi raspunde senin:bine, eu i-am zis:miramasi.
sa fi sigur ca habar nu am. si nici nu as vrea sa incerc vrio data

Last edited by mihaila_alin; 30.01.2011 at 22:08:12.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? mihaisepo Vrajitoria 58 06.11.2018 01:27:29
Reiki si tentatii oana Re Alte Religii 157 02.09.2017 16:59:59
reiki eulaura Generalitati 138 05.11.2015 16:46:54