Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2011, 15:29:37
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Gabriela stim ca mare bucurie e in ceruri pentru intoarcerea unui pacatos. Ar fi bine ca acest preot sa recunoasca ca a gresit. Dar din cate am inteles el isi doreste o mai mare publicitate ca sa vina lumea la el! Dar in fine asta e treaba lui ... Cum sa nu ne bucuram daca acesta s-ar corecta? Dar nu prea te poti corecta fara o recunoastere a greselilor!
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 15:47:07
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Gabriela stim ca mare bucurie e in ceruri pentru intoarcerea unui pacatos. Ar fi bine ca acest preot sa recunoasca ca a gresit. Dar din cate am inteles el isi doreste o mai mare publicitate ca sa vina lumea la el! Dar in fine asta e treaba lui ... Cum sa nu ne bucuram daca acesta s-ar corecta? Dar nu prea te poti corecta fara o recunoastere a greselilor!
Mie mi se pare culmea ca omul acela, Pr Pomohaci, face zilnic fapte de credinta si isi ajuta semenii [de fapt nu-si mai vede capul de treaba] si vine pe forum un neica Anonymus, care sunt curioasa daca ridica macar degetul sa ajute pe cineva, sa-i spuna ca asteapta scuze. :)) Cred ca mai ai de asteptat, b. Eventual sa-i prezinti o scrisoare oficiala cu antet: "Eu, bairstow, astept scuze "; nu de alta dar, oricat de induhovnicite ar fi postarile tale, nu cred ca are timp sa te citeasca pe forumuri.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 20:10:09
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Mie mi se pare culmea ca omul acela, Pr Pomohaci, face zilnic fapte de credinta si isi ajuta semenii
Eu am recunoscut ca atat timp cat nu stim ce face cu ghicitul nu il putem invinui! Dar stiu ca e divortat! Si ce fapte bune face? Stiu ca la voi adventistul predica si il ascultati. Predica si penticostalul si il ascultati! Voi ii ascultati pe toti ca va luati invatatori sa va gadile urchile cum spune biblia. Dar aici e altceva! Biserica noastra interzice acest lucru! Ma intelegi?

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
1 pai episcopul a hotarit cum era de asteptat la iertat ca doar e duhovnicul impricinatului.2daca un copil al tau iti greseste ce faci il pedepsesti exemplar sau...il mai si ierti ca de e al tau.acest parinte poate a gresit, 3dar stai linistit are o viata curata fata de altii care umbla dupa femei si le fac pe toate cele,si nu se scriu adevarate cearsafuri impotriva lor cum e cazul cu pricina.4eu zic sa il iertam ca e de-al nostru,de va staruii in pacat atunci stim care e treaba.
5si nu va speriati ca nu ne domina sectarii are Domnul grije de biserica sa,6folositiva rivna pentru zidire nu pentru distrugere.unii de vrei sa le demonstrezi smerenia te aseamana cu nimeni si nici nu vor sa priceapa ca cuvintele nu se adreseaza lor personal ci marii mase a mirenilor ortodocsi,nepricepind acest lucru il ia ca un afront personal de unde iasa o mare neintelegere ce se lasa uneori cu aruncarea unor vorbe ce provoaca amar.
1 nu stiu de unde sti chestia cu iertatul!2 dar copilul isi recunoaste greseala!3 e divortat! 4 da il iertam daca recunoaste ca a gresit!5 perfect adevarat! Doamne ajuta!6 nu distrugem nimic doar am tras un semnal de alarma: lupul la oite!Pustan! Cu aprobarea preotului!
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 03:12:29
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Eu am recunoscut ca atat timp cat nu stim ce face cu ghicitul nu il putem invinui! Dar stiu ca e divortat! Si ce fapte bune face? Stiu ca la voi adventistul predica si il ascultati. Predica si penticostalul si il ascultati! Voi ii ascultati pe toti ca va luati invatatori sa va gadile urchile cum spune biblia. Dar aici e altceva! Biserica noastra interzice acest lucru! Ma intelegi?

1 nu stiu de unde sti chestia cu iertatul!2 dar copilul isi recunoaste greseala!3 e divortat! 4 da il iertam daca recunoaste ca a gresit!5 perfect adevarat! Doamne ajuta!6 nu distrugem nimic doar am tras un semnal de alarma: lupul la oite!Pustan! Cu aprobarea preotului!
uite preotul acesta a avut o emisiune televizata de curind pe etno de nu ma insel filmarile sau facut la casa parohiala din mosuni avind o asistenta mare compusa din mireni si o monahie toata lumea il iubea si il respecta. acolo si-a prezentat toata viata lui personala de fata cu parintii lui pe care ii iubeste foarte mult,a fost un copil necajit dar a scos-o la capat asa usurel si cu rabdare.eu am vazut in el un om calm linistit ce nu da friu liber vorbelor ci lasa ca Dumnezeu sa ii rezolve toate pricinile.poate el putea cu aceasta ocazie sa se disculpe cumva dar nu a facut-o,sti de ce fiindca nu are in el rautatea ce exista pe acest forum.sunt persoane ce ar monta esafodul in alba iulia ca odinioara si lar trage pe roata.unde va este iubirea si iertarea dragi frati crestini cind spuneti tatal nostru nu va e frica sa nu va autocondamnati.hai sa il iertam de data asta ca de e si el om ca noi supus greselii si sa ii dam un picut de pomana din dragostea cea mare ce o avem pentru aproapele.din cite stiu nu este gresala sa nu poata fi iertata si orcum si parintele sa spovedit doar nu se va spovedii pe forumul ortodox Doamne ai mila de noi poate pe unii ii duce mintea sa creada asa ceva.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 10:47:31
Senior Member

Implicit

Domnule acest preot e un pacalici. Ce ai vrea sa apara cu banii in mana? Naiv mai esti! Blandetea unui om atrage pre multi in plasa! Ce erau acei enoriasi cu biblii in mana si cu aceea atmosfera specific neoprotestanta? Pe de alta parte s-ar putea sa fie si putin labil din cate am vazut! Si atunci succesul e mai mare! Nu vedeti ca si conducerea ortodoxiei tace? Ar trebui sa dea un comunicat! sa sti ca la tara unii vad lucru bun treaba cu ghicitul in Cartea Sfanta! Credinta nu mai e cea fost. Venim dupa comunism! Tipul e divortat si normal ca vrea sa se arate bland! Si asa are pete pe haina lui. Cum ai vrea sa se arate in fata noastra?
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 15:21:32
flyboy flyboy is offline
Member

Data înregistrării: 03.06.2010
Exclamation Invidiosul nu primeste doctor pt boala sa

Invidiosul nu primeste doctor pt boala sa si nu poate gasi leac tamaduitor al suferintei, desi Scriptura e plina de ele. El asteapta usurarea bolii numai intr-un singur fel: sa vada pe cel invidiat din fericit nefericit, din norocos nenorocit.
Pe unii oameni, cu totul protivnici, binefacerile ii imblanzesc. Pe invidios insa, binefacerile mai mult il inraiesc. Cu cat invidiosul are parte de mai mari binefaceri, cu atat fierbe de ciuda, mai mult se supara si se manie. Multumind pt darurile primite si mai mult se catraneste de purtarea binefacatorului. Ce fiara nu intrec ei prin rautatea naravului lor? Ce salbaticiune nu depasesc ei prin cruzimea lor? Cainii, carora li se arunca o coaja, se domesticesc; leii, carora li se poarta de grija, se imblanzesc. INVIDIOSII insa, mai MULT SE IRITA cand li se arata ingrjire si atentie.
A PRIGONI PE UN OM BINECUVANTAT DE DUMNEZEU SI A URI PE CEL FERICIT, IATA O NENOROCIRE FARA LEAC !
Cine are urechi de auzit sa auda si cine are ochi de vazut sa vada - prin ce am scris mai sus pot rezuma tot ce se intampla si se discuta de fapt pe acet forum.
Doamne ajuta
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 15:22:05
mihaila_alin
Guest

Implicit

nu e corec sa faci naiv pe cineva aici pe forum eu cred ca m-am exprimat in alti termeni si vad ca blindetea cuiva pe tine te irita,nu crezi ca blindetea se scoate din visteria inimii omului?.daca acolo nu e blindete e rautate si gind de razbunare ce cu timpul consuma din interior precum viermele marul.dar asta e problema celor rai.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 15:29:19
flyboy flyboy is offline
Member

Exclamation

Si repet inca o data, pt cei care nu stiu si sunt informati gresit: PARINTELE CRISTIAN POMOHACI NU GHICESTE IN NICIO BIBLIE sau in orice altceva in care se poate ghici. Spun acest lucru ca tare mie ca o sa ziceti ca Parintele Cristian are si vreun ghioc ascuns pe sub masa Sf Altar pe care il consulta seara sau la Sf Liturghie. Spun acest lucru fiindca va cred in stare sa scrieti si asa ceva (avand in vedere la ce ati putut scrie pe aici).
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 15:34:07
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Domnule acest preot e un pacalici. Ce ai vrea sa apara cu banii in mana? Naiv mai esti! Blandetea unui om atrage pre multi in plasa! Ce erau acei enoriasi cu biblii in mana si cu aceea atmosfera specific neoprotestanta? Pe de alta parte s-ar putea sa fie si putin labil din cate am vazut! Si atunci succesul e mai mare! Nu vedeti ca si conducerea ortodoxiei tace? Ar trebui sa dea un comunicat! sa sti ca la tara unii vad lucru bun treaba cu ghicitul in Cartea Sfanta! Credinta nu mai e cea fost. Venim dupa comunism! Tipul e divortat si normal ca vrea sa se arate bland! Si asa are pete pe haina lui. Cum ai vrea sa se arate in fata noastra?
Dvs acuzati pe acest om de niste lucruri, pentru care nu poate aparea in fata dvs. Eu nu inteleg. Bo nu are o ierarhie? Parintele nu are un episcop deasupra lui, un duhovnic, care ii analizeaza si judeca viata? Nu cred ca nu are. Si nu stie episcopul din loc ca e divortat? Sunt sigura ca i-a fost analizat comportamentul; o fi gasit intelegere in unele si o fi primit canon pentru altele. Dar se clar ca a fost gasit vrednic de a sluji in continuare ca preot. Atunci noi ce cautam sa aruncam vorbe aiurea?
1. Nu-l cunoastem personal pe dumnealui.
2 Nu-i cunoastem motivatiile ci doar am inghitit niste zvonuri.
3. Nu facem parte din ierarhia BO care e in masura sa judece cazul lui.
Deci, cu ce ocazie si in ce calitate vorbim? Daca BO are o ierarhie care a hotarat ca pr Pomohaci e ok, sa respectam ierarhia si sa ne abtinem de la judecata. Caci nu-l judecam numai pe dumnealui, ci si pe mai-marii Bisericii, care nu sunt cum am vrea noi de duri cu parintele. [Slava Domnului!]

P.S. Sau daca cineva de aici este episcop, vorba parintelui Gheorghe, sa mearga sa-i dea canon de pocainta sau sa rezolve cumva situatia, daca are vreo dovada ca a gresit. Dar vorbitul pe la spate in necunostinta de cauza si sub protectia anonimatului se cheama barfa. Un episcop nu ar face sigur asa ceva.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 02.02.2011 at 15:52:26.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 16:24:28
flyboy flyboy is offline
Member

Thumbs up

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Dvs acuzati pe acest om de niste lucruri, pentru care nu poate aparea in fata dvs. Eu nu inteleg. Bo nu are o ierarhie? Parintele nu are un episcop deasupra lui, un duhovnic, care ii analizeaza si judeca viata? Nu cred ca nu are. Si nu stie episcopul din loc ca e divortat? Sunt sigura ca i-a fost analizat comportamentul; o fi gasit intelegere in unele si o fi primit canon pentru altele. Dar se clar ca a fost gasit vrednic de a sluji in continuare ca preot. Atunci noi ce cautam sa aruncam vorbe aiurea?
1. Nu-l cunoastem personal pe dumnealui.
2 Nu-i cunoastem motivatiile ci doar am inghitit niste zvonuri.
3. Nu facem parte din ierarhia BO care e in masura sa judece cazul lui.
Deci, cu ce ocazie si in ce calitate vorbim? Daca BO are o ierarhie care a hotarat ca pr Pomohaci e ok, sa respectam ierarhia si sa ne abtinem de la judecata. Caci nu-l judecam numai pe dumnealui, ci si pe mai-marii Bisericii, care nu sunt cum am vrea noi de duri cu parintele. [Slava Domnului!]

P.S. Sau daca cineva de aici este episcop, vorba parintelui Gheorghe, sa mearga sa-i dea canon de pocainta sau sa rezolve cumva situatia, daca are vreo dovada ca a gresit. Dar vorbitul pe la spate in necunostinta de cauza si sub protectia anonimatului se cheama barfa. Un episcop nu ar face sigur asa ceva.
adevarat ai grait
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? tigerAvalo9 Generalitati 53 30.08.2017 11:36:24
Despre parintele Cristian Pomohaci mela me Generalitati 85 30.04.2013 18:51:43
A murit Cristian Paturca antiecumenism Generalitati 43 26.01.2011 20:26:11
Cristian Pomohaci maxx2000ro Generalitati 14 05.05.2010 13:54:24
Cristian pomohaci catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 2 20.07.2009 19:32:37