![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu...pt o secunda am avut impresia ca sunt pe un sit comercial unde la contact apas si cer de pomana un....Bun de Consum! mai apoi,mi am dat seama ca sunt pe un sit ortodox unde invatam sa punem in practica ..Cuvantul! iarta ma daca te am pagubit,pe mine insami...chiar am facut o!
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci poate se gaseste cineva pe acest forum sa-ti dea cartile de care ai nevoie....
|
|
|||
|
|||
![]()
ce pot sa iti spun?/ ai citit subiectul? da! ai incercat! altfel...??? AM CERUT CUIVA ,UNDEVA....CEVA??
|
|
|||
|
|||
![]()
@ umila
1.Nu sunt cartile scumpe, sunt oamenii saraci 2. Cartile de baza: Biblie, Psaltire, Acatistier nu costa chiar o avere si le ai toata viata 3. Alte carti poti citi online: iti recomand arhiva-ortodoxa.info aici poti descarca multe carti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu stau la gura sobei si ma gandesc la cei care nu au caldura.Oare de ce nu se ieftinesc lemnele,ca sa-si permita toti sa aiba caldura in casa.
Eu imi pot permite,dar altii? La ei ma gandesc.... |
|
|||
|
|||
![]()
Nu pot rupe niște crengi din copac?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In disperare de cauza eu am cumparat si daruit carti ortodoxe celor din familie (dar lucruri de baza, cum ar fi despre Sf. Liturghie etc..) Doar maica-mea a citit. Nu se inghesuie oamenii sa citeasca, iar pentru cine chiar vrea se vor gasi solutii. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
Cartile penticostalilor | Neonila | Generalitati | 183 | 29.10.2010 23:55:46 |
Martiriu ortodox in zilele noastre - cuvintele nu sunt necesare | metanoia2 | Reguli in Biserica | 13 | 03.06.2010 19:18:46 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
Un mesaj crestin ortodox catre ecumenisti! | ortodox4life | Generalitati | 0 | 17.10.2008 09:02:44 |
|