![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cat despre masini si case,te asigur eu ca adevaratii bani se fac din cu totul alte jmecherii si inselaciuni si nu din cersit....Iare daca intr-adevar insala,apoi sa stii ca pe Dumnezeu il inseala in primul rand si nu pe noi....Daca ne raportam la Hristos si invataturile Sfintei Scripturi o sa iti dai seama ca felul tau de a gandi e total opus Scripturii. |
|
|
||||
|
||||
|
Ma scuzi ca te intreb, da' banuiesc ca dai minim cateva mii de euro la fiecare cersetor, altfel nu vad cum si-ar putea cumpara case si bijuterii.
Sau, ai senzatia ca sunt atat de multi donatori?
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
|
|
|||
|
|||
|
Milostenia nu consta numai in bani, Iisus spune : "Insetat eram si Mi-ati dat sa beau, infometat si Mi-ati dat sa mananc, dezbracat si M-ati imbracat, in temnita si M-ati cercetat".
Daca vi se pare ca banii pot fi folositi in scopuri gresite, avem multe alte cai pentru milostenie si fapte bune. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Este la o biserica un barbat cam la 30 de ani care cere de 5 ani bani pt lapte praf pt copil.Nu mai creste si copilul alaaaaaa!! :- D |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Noi care mergem la servici suntem surmenati si nu mai avem timp |
|
|
|||
|
|||
|
Sa inteleg ca saracii sunt o sleahta aparte? Stii cati ortodocsi saraci stau si asteapta la cantina saracilor?...Si sa-ti mai spun ceva....habar n-ai cate inteligente de-a dreptul geniale se ascund uneori sub niste biete zdrente....Chiar cunosc niste cazuri, iar un astfel de suflet...care cersea la 4-5 ani pe strada, azi canta intr-o orchestra a filarmonicii unui oras din vest...Deci....atentie....Saracii cu punga nu trebuiesc asimilati celor ratati din cauza bauturii etc...Important este ca acesti saraci de obicei cred mai mult in EL decat pretinsii "bogati", ades saraci lipiti, pt nu sunt aproape de Domnul! Doamne ajuta!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar dvs. cand faceti un dar urmariti ce face persoana care l-a primit cu el? Imi imaginez ca il dati cu draga inima. Inseamna ca nu trebuie sa facem milostenie ca alimentam o retea. Ce ma intereseaza pe mine ce face cu banii, mi-a cerut, am avut, am dat si punct. Ce face cu banii depinde de cel ce i-a primit, iar pacatul va sta asupra capului sau.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 12:22:01 |
| biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 09.06.2013 00:58:51 |
| Biserica Nestoriana sau "Asiriana a Rasaritului": o biserica a martirilor! | Theodor_de_Mopsuestia | Alte Religii | 73 | 03.04.2012 20:34:08 |
| Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii | GabrielaV | Intrebari utilizatori | 0 | 06.04.2010 16:04:27 |
|
|