![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
da oricine se poate mantuii daca vine la credinta ortodoxa :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu ocolesc nici o intrebare, raspunsul ti l-am dat.
Eu NU sunt nici D-zeu si nici pastor, ca sa-ti spun cine se mantuieste... ![]() Eu nu pot decat sa-ti dau informatii cu privire la adevarat cale...am spus CALE, nu cai... iar pastorii stiu ca toti cei care vor imbratisa secta la care slujeste vor fi mantuit... Nu mai bine pui tu mana pe Biblie si o citesti cum trebuie si ai sa vezi unde afli mantuirea...dar, sa nu uiti si de anii care se afla intre anul in care te afli si anul in care s-a scris Biblia; nu de alta , dar sa vezi cum s-au comportat crestinii adevarati in acesti ani....
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]()
citeste I Corinteni 1:11-31, as pune accent pe 24
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inteleg ca Dumnezeu imi cere sa-i iubesc pe toti oamenii, indiferent de credintele lor religioase. Si fara iubire nu vom convinge pe nimeni ca ortodoxia e calea sigura ce duce la Dumnezeu. Doar prin iubire convingem, nu prin polemici sterile. |
|
||||
|
||||
![]()
Cine sunt "cei chemati" ?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hristos Domnul, in timpul activitatii Sale a vorbit lumii si ca sa-si intareasca cuvantul si ca sa fie crezut, a facut minuni multe...cine a vb mai frumos ca Hristos?...nimeni! Cu toate astea, fariseii si carturarii au fost tot timpul impotriva Lui....asa cum sunt sectarii impotriva Bisericii lui Hristos... Iuda Iscarioteanul a fost alaturi de El, cu toate astea s-a spanzurat...asa cum fac si NP, se departeaza de Hristos si Biserica Sa si se indreapta spre iad cu pasi repezi....
|
|||
|
|||
![]()
Geony, ai spus 700 de prostii pana acum.
Mai ai 7 si nu te mai crede nimeni... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
tu! ... tu Geony iudeul, tu Geony elinul ce a venit sa-l caute pe Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Deci pastorul si Dumnezeu au cam aceleasi atributii,nu?:-))) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unde vrei sa bati?
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 03:18:26 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
|