![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Raoul,e gresit sa spui ca sunt impotriva voastra!
Sunt impotriva doar a unei modalitati de a trata lucrurile ,metoda insusita de la altii,care desi sunt eroii zilelor noastre,majoritatea au ajuns la acest statut pe cai nu tocmai ortodoxe! Te rog,fa-mi placerea si nu o lua personal:)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu o iau persoanal,am dat doar exemple. Stii... si eu eram (si poate mai sunt) genul de om care tine la corectitudine,dreptate etc. Si mereu cand vedeam nedreptate ridicam glasul,imi exprimam nemultumirea,pana ma saturasem de bataie (la propriu!) de la antrenorul de kickbox. Aveti cuvantul meu ca luam bataie aproape in orice seara,dadea in mine pana cadeam jos din picioare (bine,nu doar din motivul asta). Si sa continui cu dreptatea... cand i-am spus odata ca "nu e corect!" stiti ce mi s-a raspuns?? Exact asa: "Auzi ma,da ce-i corect pe lumea asta??"
Si acum mi-aduc aminte de vorbele astea! Mare adevar a spus,desi atunci mi-era greu sa inteleg,ma revoltam ca ma punea sa fac 20 de flotari pe nedrept... Ce prost eram! |
|
||||
|
||||
![]()
Si trebuia sa-i raspunzi:corect este Dumnezeu!Corecti mai sunt cativa crestini!
Mai dar tare negativist mai era si antrenorul asta...tu chiar crezi ca stam asa rau,ca nu mai exista nimic corect?basme...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
"foarte ciudat" | annajanette | Generalitati | 369 | 16.05.2010 13:53:45 |
ciudat | alex00 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 01.02.2010 20:42:22 |
|