![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tata a fost pompier cateva zeci de ani si am ceva cunostinte despre protectia impotriva incendiilor si a arsurilor. Nici o substanta, gen crema, nu are eficienta spectaculoasa. Altfel pompierii ar folosi doar crema, sau o haina subtire peste pielea data cu crema. Dar revenind la acest experiment, consider ca fenomenul este aproape identic cu mersul pe carbuni aprinsi. Din exterior aceasta practica este fascinanta, incredibila. De aceea, mult timp, europenii creditau cu puteri magice pe africanii care faceau acest lucru. Apoi s-a demonstrat ca nu e nici o vrajitorie. Nu trebuie sa fii preot voodoo, trebuie doar sa ai putin curaj. Pentru cine nu stie, sunt firme care organizeaza activitati de tip team-building, pentru companii si care au inclus in program si acest mers pe carbuni aprinsi. Fara nici o vrajitorie, magie, etc. Last edited by Dumitru73; 07.02.2011 at 13:58:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu prea. Eu as vrea sa stiu unde ai invatat tu sau cine te-a invatat ca este un lucru bun/moral/etic/de bun simt sa razi/bati joc de o persoana si de credinta ei?(sau in cazul asta, de mai multe persoane si de credinta lor) de ce intrii pe forum ortodox si sa spui tu la toata lumea ce e Sfant si ce nu? ce e real si ce nu? Last edited by Ana.Maria.; 07.02.2011 at 15:07:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Câte pagini s-au făcut de aseară
![]() Am apucat să văd doar experimentul lui Dumitru și pot să spun că, obiectiv vorbind, aghiazma nu are același gust ca apa de la chiuvetă. În experiment n-a menționat nici măcar c-a folosit busuioc, uneori aghiazma trebuie să miroasă a busuioc. Și oricine gustă aghiazmă, poate observa că aceasta n-are gustul acela de la robinet, poate doar să fie de la un robinet cu filtru. Deci total gusturi diferite, nu poate spune că-s la fel. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi-am declarat de la inceput starea de necredinta si nu spun ca detin adevarul suprem. Dar se pare ca tu esti sigura ca il detii si te iriti cand cineva nu iti da dreptate. Eu nu imi bat joc de nimeni si nici de credinta cuiva. Eu imi exprim doar parerile. Daca tu consideri ca mi-am batut de tine si de credinta ta, pentru ca nu am fost de acord cu tine, este treaba ta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
hai ca te stiu de mult, pe forum, nu zi tu ca nu-ti bati joc, dar pentru tine ce inseamna ca spui mereu ca aia nu e sfanta, aia, nu e, ca toate sunt povesti? ca intreaga noastra credinta e o poveste mare? daca ai fi citit regulamentul, ai fi vazut ca pe acest forum public crestin ortodox, este o regula: "12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa. " deci practic, tu nu prea respecti regulamentul. Last edited by Ana.Maria.; 07.02.2011 at 15:29:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumitru, te-am citat de două ori și nu mi-ai răspuns.
|
|
||||
|
||||
![]()
La ce sa-ti raspund?
|
|
|||
|
|||
![]()
De 2 ori te-am citat pe pagina trecută, odată cu aghiazma, odată cu Sf. Lumină, la aia cu Lumina poți să nu-mi răspunzi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici nu iti inchipui cata usurare mi-ai aduce. |
|
|||
|
|||
![]()
nu trebuie sa imi inchipui, ca stiu exact cum e. si e bine. nu iti inchipui tu cata liniste se face.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
minune mare | patricia2006 | Generalitati | 5 | 12.09.2012 09:25:11 |
O minune minunata! | icamilin | Intamplari adevarate | 3 | 27.09.2010 11:23:12 |
Minune la Iasi!!! | BogdanF2 | Generalitati | 31 | 23.03.2010 12:25:12 |
Minune | EDI | Intamplari adevarate | 28 | 12.01.2009 12:14:18 |
|