Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2011, 08:36:58
KANDIA KANDIA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.01.2011
Religia: Ortodox
Implicit pentru Maria40 si...ceilalti

Toti am avut incercarile noastre.Ceea ce-i putin pentru unii poate fi mult pentru altii sau invers.E ciudat sa spui din afara "nu-ti pierde increderea" sau "trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe" pentru ca lupta e a fiecaruia si o duce cam singur.Nu stim ce se intampla cu cei care renunta,dar cei care n-au renuntat nu cred c-au regretat vreodata pentru ca mai devreme sau mai tarziu au fost ajutati...Nebanuite sunt caile Domnului.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2011, 08:40:36
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Smile

Kandia, frumos ca de obicei scrii...Eu zic ca doar daca omul crede si se roaga LUI, poate "auzi" indemnul care mereu vine , intr-o forma sau alta : "ridica-te si mergi!"....
Reply With Quote
Vechi 08.02.2011, 08:59:48
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de KANDIA Vezi mesajul
Toti am avut incercarile noastre.Ceea ce-i putin pentru unii poate fi mult pentru altii sau invers.E ciudat sa spui din afara "nu-ti pierde increderea" sau "trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe" pentru ca lupta e a fiecaruia si o duce cam singur.Nu stim ce se intampla cu cei care renunta,dar cei care n-au renuntat nu cred c-au regretat vreodata pentru ca mai devreme sau mai tarziu au fost ajutati...Nebanuite sunt caile Domnului.
Multumesc pentru ce-ai scris! Ai dreptate! Ieri am simtit ca nu mai pot merge mai departe, dar, Maica Domnului m-a intarit. Poate o sa spuneti ca sunt nebuna,dar, Ea m-a ajutat intotdeauna cand mi-a fost cel mai greu. Simt ca voi trece pana la urma , cu ajutorul lui Dumnezeu,peste ce mi se intampla. Doamne ajuta-ne la toti!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii Man Teo Generalitati 15 15.08.2011 19:17:52
Mania lui Dumnezeu!!! bodo1222 Generalitati 42 03.02.2011 21:23:45
Frumusetea creatiei vazuta prin "ochii" stiintei Jane Says Teologie si Stiinta 21 08.03.2010 12:50:40
Suntem straini in ochii si inimile celorlalti costel Generalitati 8 23.12.2009 20:10:34