Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2011, 09:46:18
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink

La drept...in anul intai , drept civil parte generala, ii pica unui coleg clasificarea bunurilor...si proful ii solicita un ex de bun mobil....Acest coleg, da in balbe...proful plictisit il intreaba : mai, stii ce este boul?...la care colegul zice spasit da dom profesor...eu sunt si inca unul albastru(era politai)....Sigur acel coleg n-a mai terminat facultatea insa asta mi-a ramas in minte....S-a ras pe rupte...Cat despre mine....aveam ex de drept international public cu un profesor vestit ca trecea doar 4-5 studenti din an...Eu in seara dinaintea examenului m-am rugat Domnului sa-mi transmita cumva ce nota voi lua(tineam enorm la note-ce prostie de fapt)..si ce credeti voi ca visez? Toata noaptea am numarat picioarele de la doua scaune asezate cu fundul in sus, dintr-o cofetarie draga mie, si culmea...mereu ieseau 9 nu..8 cum era firesc....Cert este ca la examenul sustinut cum era atunci numai oral, am extras subiectul cu nr 2 si mi-a dat 9.....asta nu inseamna insa ca nu m-a taxat mai apoi....
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Foarte important si foarte grav ... mc2009 Homosexualitatea 28 01.06.2011 19:28:25
"foarte ciudat" annajanette Generalitati 369 16.05.2010 13:53:45
ciudat alex00 Despre Biserica Ortodoxa in general 2 01.02.2010 20:42:22