La drept...in anul intai , drept civil parte generala, ii pica unui coleg clasificarea bunurilor...si proful ii solicita un ex de bun mobil....Acest coleg, da in balbe...proful plictisit il intreaba : mai, stii ce este boul?...la care colegul zice spasit da dom profesor...eu sunt si inca unul albastru(era politai)....Sigur acel coleg n-a mai terminat facultatea insa asta mi-a ramas in minte....S-a ras pe rupte...Cat despre mine....aveam ex de drept international public cu un profesor vestit ca trecea doar 4-5 studenti din an...Eu in seara dinaintea examenului m-am rugat Domnului sa-mi transmita cumva ce nota voi lua(tineam enorm la note-ce prostie de fapt)..si ce credeti voi ca visez? Toata noaptea am numarat picioarele de la doua scaune asezate cu fundul in sus, dintr-o cofetarie draga mie, si culmea...mereu ieseau 9 nu..8 cum era firesc....Cert este ca la examenul sustinut cum era atunci numai oral, am extras subiectul cu nr 2 si mi-a dat 9.....asta nu inseamna insa ca nu m-a taxat mai apoi....
|