![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daniel777....fie ca tine, multumit? Fiecare il considera cum doreste...doar sa nu uiti ca si tu esti muritor...Te salut si nu mai continui...
|
|
|||
|
|||
![]()
Oi fi si eu muritor,nu am alta pretentie,insa ma gandeam sa reflectez,daca e bine ca un om sa lase in urma o muzica satanica,si apoi crestinii sa-i aduca un omagiu la sfarsitul vietii...
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=4O_YMLDvvnw
melodia care-mi place mie...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e o melodie de ascultat pentru cei ce vor sa fie crestini. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astea darama, nu o biata melodie ! Fiecare cu parerea lui, pana la urma !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa lamuresc care e scopul interventiei mele de pe acest topic.
Inteleg si eu ca a murit un om si acel om are dreptul la clementa. Insa ,mesajul dat cuprinde in el altceva.Se refera la opera sa,la personalitatea sa,si ne invita sa ascultam post mortem din muzica sa,ceea ce nu o vad ca pe un lucru bun. Atasamentul fata de acesti cantareti,fata de muzica lor,care nu mi se pare benefica pentru crestini. A asculta pe Michael Jackson,pe Gary Moore,sau a lua drept model pe lady Diana,nu mi se par demne de un crestin. Problema asta e ,ca la asa zisa comemorare,in spatele ei se ascunde,sau se arata,si o atractie pentru valorile lasate de acestia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu stiu ca numai in fata lui Dumnezeu trebuie sa ne inchinam.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, prefer sa intrec limita cu obiectivitate, decat sa zac in fatarnicie.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit Jean Constantin - Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca | maria32 | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 31.05.2010 14:08:00 |
|