![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
inainte ma duceam la biserica iar cei de la cor ma cunosteau si la un momendat miau propus sa cant si eu ... dar dupa ce m`am rupt de biserica nu ma mai duc ... sau ma duc cu sila fiindca ma obliga parintii si cand intru in biserica pur si simplu imi vin cuvinte grele despre biserica
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Uita(macar pentru o perioada) de look, par lung, chestii din astea...
Gandeste-te ce anume vrei.Inteleg ca Il cauti pe Dumnezeu.Atunci du-te la biserica, roaga-te si asculta-ti parintii. Aceasta e una dintre porunci... |
|
|||
|
|||
![]()
Dude,daca te duci la biserica din obligatie sau fortat atunci totul este inutil.Du-te cand simti tu ca vrei asta.Usor,cu rabdare,in felul tau.Cu timpul poate lucrurile se vor imbunatati,vei vrea sa mergi mai des.Nu conteaza cat de lung ai parul ci cum si cat gandesti :) Fii cinstit cu tine insuti,Cel de Sus te vede asa cum esti si stie ce este in sufletul tau.Ploaia care va veni le va potoli pe toate :)
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintii Vs Iubirea vietii mele ! | dorul3tz | Generalitati | 30 | 22.01.2009 16:30:54 |
Parintii | eduardd | Pocainta | 15 | 13.11.2008 23:05:05 |
Parintii Bisericii-Luminatorii nostri | georgeval | Generalitati | 7 | 04.11.2008 15:30:21 |
parintii chiar cred k tot ce fac e bine? | ioanhodean | Generalitati | 2 | 01.09.2008 22:12:25 |
parintii ne vor binele... | c-antonia | Intamplari adevarate | 17 | 19.05.2008 17:55:31 |
|