![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Intr-o relatie normala nu isi poate avea loc un asemenea concept ( si nu voi crede niciodata altceva, orice mi-ar spune cineva
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
...din 2 jumatati se naste intregul...
"ma refer strict la casatoria cu un barbat gentleman, finut si extrem de iubitor!!!" daca mai punem si credincios si intelept.....daca as fi rea , as zice ca devine totul un , insa ma abtin si raman ..la expresia de vis frumos...ca prea le-ar avea pe toate.... |
|
|
||||
|
||||
|
Pe mine personal nu ma intereseaza sa apara cineva la televizor si sa exclame " femeile sunt egale barbatilor!", nu trezeste nici un fel de reactie in mine.
Mi s-a intamplat, in Belgia, sa fiu pusa la zid pe aceasta tema. Eram 3 femei la o masina care punea pamant in ghivece si s-a blocat. Dupa o serie de incercari, a mers, s-a oprit si iar a mers, pana s-a oprit de tot. Neputincioase, am strigat dupa inginer. Acesta venind s-a uitat la noi si ne-a zis ca de ce nu ne descurcam, sa ne dam silinta ca vrem emancipare, doar la nivel de teorie, ca practic tot barbatul face treaba de barbat. Initial ne-am simtit jignite ca e badaran, dupa ce am dezbatut subiectul eu i-am dat dreptate.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu am reparat dusul, stiu sa schimb /repar tot felul de chestii.. pana si prizele din perete stiu sa le schimb. Dar nu ma simt deloc "emancipata" din cauza asta... dimpotriva. |
|
|
|||
|
|||
|
Jumatatile aceluiasi intreg.Pentru ca o jumatate de portocala nu se potriveste cu o jumatate de clementina.:-)
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Blesteme...mit sau realitate?!? | ioana30 | Generalitati | 40 | 02.10.2012 18:47:06 |
| Lilith,mit sau realitate? | mihaitzaneicu | Generalitati | 8 | 18.01.2012 13:14:31 |
| Destin...realitate sau mit?! | ioana30 | Generalitati | 13 | 30.10.2010 14:11:08 |
| Manastirea Frasinei, realitate. | Cezareu | Rugaciuni | 2 | 01.03.2009 22:05:13 |
|
|