Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.02.2011, 16:19:05
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink totusi pro libertate de optiune

Draga mea...ea s-ar preda la nivelul lor de intelegere....Aa dar mai simplu e nu, sa obligam copilul sa studieze strict ce convine unora, nu-i asa?(aduce a prozelitism) Dar poate chiar asta se poate transforma in bumerang pt cei care i-ar obliga sa studieze religia unui anume cult , pt poate odata crescut si dezmeticit se va intoarce fix impotriva acelei credinte ale carei precepte i-au fost impuse...sa obligi un de ex reformat sa studieze musai ortodoxia imi pare aiurea, cand parintii lui sunt reformati....Chiar suna aiurea rau de tot!
Reply With Quote
Vechi 11.02.2011, 16:21:51
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Draga mea...ea s-ar preda la nivelul lor de intelegere....Aa dar mai simplu e nu, sa obligam copilul sa studieze strict ce convine unora, nu-i asa?(aduce a prozelitism) Dar poate chiar asta se poate transforma in bumerang pt cei care i-ar obliga sa studieze religia unui anume cult , pt poate odata crescut si dezmeticit se va intoarce fix impotriva acelei credinte ale carei precepte i-au fost impuse...sa obligi un de ex reformat sa studieze musai ortodoxia imi pare aiurea, cand parintii lui sunt reformati....Chiar suna aiurea rau de tot!
Dacă-i reformat, oricum i se acceptă scutirea și fără a se scoate sau schimba religia în școli.

Iar istoria religiilor, chiar dacă în intenție s-ar preda în mod obiectiv, totuși e o ocazie bună de alunecare, de o altfel de îndoctrinare.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2011, 16:24:19
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Dacă-i reformat, oricum i se acceptă scutirea și fără a se scoate sau schimba religia în școli.

Iar istoria religiilor, chiar dacă în intenție s-ar preda în mod obiectiv, totuși e o ocazie bună de alunecare, de o altfel de îndoctrinare.
Ca sa nu mai vorbim de conflicte pe tema asta 8-|...
In special ortodocsi/catolici contra (neo)protestantilor...Cine are mai mare dreptate?
Si la asa ceva se poate ajunge.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2011, 16:31:55
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de o nestiutoare_ Vezi mesajul
Ca sa nu mai vorbim de conflicte pe tema asta 8-|...
In special ortodocsi/catolici contra (neo)protestantilor...Cine are mai mare dreptate?
Si la asa ceva se poate ajunge.
Da chiar, ajunge ora de religie ora de ceartă. Asta nu-i constructiv nici pt. ortodocși, nici pt. catolici, nici pt. protestanți, mai bine să studieze fiecare cult separat, ei în treaba lor, noi în treaba noastră, la școală. Ești cam deșteaptă pentru o neștiutoare.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2011, 16:36:43
Banned

Smile

"Certurile izbucnesc destul de usor.
Prieteniile se strica...si incepe barfa.
Asta intre copii!"

Doar intre copii? Atunci aici pe forum uneori e o cresa....hihihi
Depinde de dascal.....foarte mult...si nu numai de el...Oricum , degeaba ne agitam noi, ca ce e dat sa fie va fi si ce nu, nu....

ps. de acord cu " Ești cam deșteaptă pentru o neștiutoare.", vizavi de "mica" noastra "O nestiutoare_". Va iubesc frateste pe amandoua!
Reply With Quote
Vechi 11.02.2011, 16:39:28
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
ps. de acord cu " Ești cam deșteaptă pentru o neștiutoare.", vizavi de "mica" noastra "O nestiutoare_". Va iubesc frateste pe amandoua!
Și eu te iubesc!
Reply With Quote
Vechi 11.02.2011, 16:43:41
Banned

Smile sunt fericita

Stiu si iti multumesc mult pentru asta ! Dumnezeu sa fie cu tine , ca esti unul din sufletelele speciale!(aici te imbratisez si pup si eu-numai ca nu am emoticoanele)..
Reply With Quote
Vechi 11.02.2011, 16:45:37
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
"Certurile izbucnesc destul de usor.
Prieteniile se strica...si incepe barfa.
Asta intre copii!"

Doar intre copii? Atunci aici pe forum uneori e o cresa....hihihi
Depinde de dascal.....foarte mult...si nu numai de el...Oricum , degeaba ne agitam noi, ca ce e dat sa fie va fi si ce nu, nu....

Mie imi sunteti amandoua simpatice!>:D<:-*
Reply With Quote
Vechi 11.02.2011, 16:45:52
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Da chiar, ajunge ora de religie ora de ceartă. Asta nu-i constructiv nici pt. ortodocși, nici pt. catolici, nici pt. protestanți, mai bine să studieze fiecare cult separat, ei în treaba lor, noi în treaba noastră, la școală. Ești cam deșteaptă pentru o neștiutoare.
nu chiar atat de nestiutoere.
desi uneori pare, sau vrea sa para
Reply With Quote
Vechi 11.02.2011, 16:48:35
Banned

Wink off topic

Camy....chiar ma intrebam cand apare el...cu73...Si ce bine ca ne impartaseste opinia....
ps. animalul din avatar e cutzu cutzu sau alta vietate?!
pps pt camy
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 29.07.2011 21:19:36
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli I.Calin Generalitati 164 19.06.2011 23:53:44
Stop indoctrinarii religioase in scoli! Bogdan N Generalitati 12 02.06.2011 01:18:54
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42