![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga mea...ea s-ar preda la nivelul lor de intelegere....Aa dar mai simplu e nu, sa obligam copilul sa studieze strict ce convine unora, nu-i asa?(aduce a prozelitism) Dar poate chiar asta se poate transforma in bumerang pt cei care i-ar obliga sa studieze religia unui anume cult , pt poate odata crescut si dezmeticit se va intoarce fix impotriva acelei credinte ale carei precepte i-au fost impuse...sa obligi un de ex reformat sa studieze musai ortodoxia imi pare aiurea, cand parintii lui sunt reformati....Chiar suna aiurea rau de tot!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar istoria religiilor, chiar dacă în intenție s-ar preda în mod obiectiv, totuși e o ocazie bună de alunecare, de o altfel de îndoctrinare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In special ortodocsi/catolici contra (neo)protestantilor...Cine are mai mare dreptate? Si la asa ceva se poate ajunge. |
|
|||
|
|||
![]()
Da chiar, ajunge ora de religie ora de ceartă. Asta nu-i constructiv nici pt. ortodocși, nici pt. catolici, nici pt. protestanți, mai bine să studieze fiecare cult separat, ei în treaba lor, noi în treaba noastră, la școală. Ești cam deșteaptă pentru o neștiutoare.
|
|
|||
|
|||
![]()
"Certurile izbucnesc destul de usor.
Prieteniile se strica...si incepe barfa. Asta intre copii!" Doar intre copii? Atunci aici pe forum uneori e o cresa....hihihi Depinde de dascal.....foarte mult...si nu numai de el...Oricum , degeaba ne agitam noi, ca ce e dat sa fie va fi si ce nu, nu.... ps. de acord cu " Ești cam deșteaptă pentru o neștiutoare.", vizavi de "mica" noastra "O nestiutoare_". Va iubesc frateste pe amandoua! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu si iti multumesc mult pentru asta ! Dumnezeu sa fie cu tine , ca esti unul din sufletelele speciale!(aici te imbratisez si pup si eu-numai ca nu am emoticoanele)..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
desi uneori pare, sau vrea sa para ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Camy....chiar ma intrebam cand apare el...cu73...Si ce bine ca ne impartaseste opinia....
ps. animalul din avatar e cutzu cutzu sau alta vietate?! pps pt camy ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|