![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu voiesc sa ma bag in ,,flirtul" acesta despre maica Siluana mai ales ca afirmati ; ,,cam in genul acesta ofera si maica Siluana", dar va spun clar , cred ca glumiti ! In care gen ,,cam la fel" crede si actioneaza maica Siluana Vlad ?
Ce gluma acra faceti ! Ori nu ati inteles nimic din postarea initiala a threadului ori cu maica Siluana nu aveti nici o legatura chiar daca ati postat un linc ! Sau da, mai este o varianta : ce habar nu am eu de nimic ! Care varianta sa fie ? Cred ca cea despre mine !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Iertate să-ți fie păcatele !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pt. asta : bravo !
|
||||
|
||||
![]()
" Și de s-a ivit între voi vreo ceartă, să nu dureze peste zi căci Apostolul zice: „Să nu apună soarele întru mânia voastră” (Efes. 4, 26). Iar dacă vrăjmășia ta durează mai mult, atunci ea nu este urmare a pripirii, ci a răutății celei lăuntrice, a unui suflet păcătos. "
|
|||
|
|||
![]()
... Deci, fratilor, haideti sa nu ne certam pentru acest text pe care l-am postat. Nu va place: bine!
Nu, Zaharia, nu exista mantuire fara Hristos, insa asta nu insemana ca Hristos nu poate fi prezent, nevazut, si la unii care nu Il cunosc cu numele. Eu asa cred. Daca vreti, putem incheia aici discutia.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Am postat si eu acest text pe un topic, cucerita fiind de ideea iertarii. Am sarit acolo pasajele care vorbeau de altceva decat despre iertare, stiind ca nu sunt compatibile cu credinta noastra. Dar iertarea ne este nu numai permisa, ci chiar ni se cere sa o dam.
Stiind ca noi gresim fata de semenii nostri si ca putem ajuta la vindecarea ranilor provocate, cerandu-ne iertare, am avut ocazia la cateva zile de la citirea articolului, sa aplic in practica aceasta idee. Cineva din familie s-a imbolnavit; seara, inainte de a fi internata persona mi-am cerut iertare in taina si cu lacrimi in ochi pentru toate supararile pe care i le pricinuisem. A doua zi persoana a fost internata si tratamentul a mers f bine, sanatatea restabilindu-se in scurt timp. Nu am pretentia ca s-a insanatosit datorita mie, in nici un caz, dar am simtit ca am facut ceea ce imi statea mie in putere, si anume sa-mi cer iertare. Faptul ca mi-am cerut iertare si ca m-am rugat pentru persoana in cauza, mi-a facut si mie bine, nu numai celei in cauza; nu credeti?!? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|