Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.02.2011, 10:32:33
Vlad-Alexandru91 Vlad-Alexandru91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.09.2010
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinadaciana Vezi mesajul
Dupa felul de a vorbi ( scrie de fapt ) tind sa cred ca sunteti foarte nefericit. Si inca mai cred ca proveniti dintr-o zona foarte defavorizata cultural iar acum locuiti intr-un oras, posibil mai mare si nu reusiti sa va integrati .
Cu toate scuzele de rigoare.
Și vrei să te mai numești creștină?
Reply With Quote
Vechi 13.02.2011, 19:47:59
unpaharcuapa's Avatar
unpaharcuapa unpaharcuapa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.05.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Asa cum Dumnezeu ne-a lasat pe aceasta lume diferiti asa avem si pareri diferite.De ce trebuie sa fie ca x,y,z?Fiindca asa spune credinta!Bine...dar daca se intampla lucruri care chiar nu au raspuns?care nu au nici o logica crestina?Raspunsul il vom afla atunci cand vom trece in lumea de dincolo.Nu trebuie sa vii de acolo ca sa-ti dai seama ca unele lucruri sunt foarte ciudate.
Vechi 15.02.2011, 10:29:07
Vlad-Alexandru91 Vlad-Alexandru91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.09.2010
Locație: București
Implicit

[quote=cristinadaciana;337100]
Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Iertați-mi îndrăzneala unui sfat frățesc: spuneți invers: "soțul meu și cu mine". Pare un detaliu minor și totuși veți câștiga ENORM învățându-vă să spuneți, de fiecare dată, astfel. Un exercițiu spiritual ușor de făcut.

Dar poate ca femeia are rolul de lider. Mie mi se pare normala exprimarea.

Nu începeți iar....
Reply With Quote
Vechi 15.02.2011, 14:44:37
mihaila_alin
Guest

Talking Doar atunci,

[quote=cristinadaciana;337100]
Citat:
Iertați-mi îndrăzneala unui sfat frățesc: spuneți invers: "soțul meu și cu mine". Pare un detaliu minor și totuși veți câștiga ENORM învățându-vă să spuneți, de fiecare dată, astfel. Un exercițiu spiritual ușor de făcut.

Dar poate ca femeia are rolul de lider. Mie mi se pare normala exprimarea.
femeia are rol de lider cind se va invata sa cinte cocoseste si in fata lui Dumnezeu ce a creat aceasta rinduiala fireasca.
Reply With Quote
Vechi 15.02.2011, 14:57:05
cristinadaciana
Guest

Implicit

[quote=mihaila_alin;338022]
Citat:
În prealabil postat de cristinadaciana Vezi mesajul
femeia are rol de lider cind se va invata sa cinte cocoseste si in fata lui Dumnezeu ce a creat aceasta rinduiala fireasca.
M-ati dat gata! Va folositi acum de Biblie ca sa dovediti ca barbatii sunt superiori femeii ?
Reply With Quote
Vechi 15.02.2011, 16:23:24
mihaila_alin
Guest

Talking nu dau gata pe nimeni

[quote=cristinadaciana;338028]
Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul

M-ati dat gata! Va folositi acum de Biblie ca sa dovediti ca barbatii sunt superiori femeii ?
o nicidecum stimata doamna am vrut sa intaresc cuvintul scripturii care dovedeste acest lucru.da ce-ti veni cu superioritatea aceasta ca eu nu zisei nimica de ia,sa nu fie rezultat al incrincenari dv. si neascultarii de cuvintul lui Dumnezeu care spune:femeia trebuie sa se supuna barbatului precum barbatul bisericii si biserica lui Hristos Domnul,a lui sa fie slava in veci.Amin

uite logica:Dumnezeu la creat pe adam si luindu-i coasta sa a creat tovarase de viata si pacat, pe eva,care fiind pacalita de sarpe a pacalit pe bietul adam ce dormea in timpul pacalirii ei.si mai pacaleste si azi eva,vorbeste urit cu colaps,si nu recunoaste fiind-ca e moldovean si are oi mai multe multe si cornute si ungureanul[ardelianul]vrea sa ii dea in cap cu baltagul si sa ii ia oile cele pierdute ale casei lui israel,pt cine are urechi de auzit.eu zic sa va impacati crestineste iertindu-va unul pe altul, ca de aveti de impartit ceva, acela sa fie Dumnezeu cel tare si puternic,si asa sa rideti de cel ce este prilej de ispita sa se duca pe pustii.Binecuvintarea Domnului cu al sau har cu a sa iubire de oameni,totdeauna acum si pururea si-n vecii vecilor.Amin.
Reply With Quote
Vechi 13.02.2011, 17:02:14
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Implicit

Citat:

Aveti dreptate! Asa ar fi trebuit sa scriu "sotul meu si cum mine"....eram concentrata pe subiectul in sine fara sa-mi dau seama ca nu m-am exprimat bine

Dacă tot sunteți superstițioasă, de ce nu credeți că un înger a deplasat acea umbrelă ? Tot ce poate face diavolul, poate și îngerul. Este echiprobabil. Eu aș fi înclinat să cred că a fost îngerul, care a vrut să-mi arate că nu mai am nevoie de nici o umbrelă. În plan spiritual, cea mai bună umbrelă este Harul Duhului Sfânt, care vine prin Sfintele Taine.
Superstitioasa chiar nu sunt , doar ca mi s-a parut ciudat ce s-a intamplat.
Reply With Quote
Vechi 13.02.2011, 17:51:09
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Superstitioasa chiar nu sunt , doar ca mi s-a parut ciudat ce s-a intamplat.
de ce iti faci probleme,mai citeste si tu patericul egiptean sa vezi cite matrapazlicuri face, cel deocheat.oare nu crezi ca exista intre voi si pustiitul o lupta? insa chear de pici scoala-te si mergi mai departe.de ti-e frica dai credit vicleanului ce deabea asteapta aceasta.
cheama preotul si faceti sfintirea casei.
Reply With Quote
Vechi 13.02.2011, 18:04:12
arwein's Avatar
arwein arwein is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Case bantuite? emisiunea e foarte mishto, te face sa te simti la bloc fooooarte sigur si sa nu iti mai doresti casuta ta de unul sngur, deci e psihoterapie curata!
Reply With Quote
Vechi 13.02.2011, 18:12:00
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de arwein Vezi mesajul
Case bantuite? emisiunea e foarte mishto, te face sa te simti la bloc fooooarte sigur si sa nu iti mai doresti casuta ta de unul sngur, deci e psihoterapie curata!
:)):))
Sau te ingrozesti ca te vaneaza mortii si demonii.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare