![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu sunt sa stii ca e adevarat cu vinul de coacaze.
Despre prostitutie acuma sa zic sa o controlezi prin lege e o gaselnita.Ce de fapt in felul asta o admiti ca ceva bun ceva de urmat dar care numai ca nu a fost bine randuit.Dar nu este ceva bun si atunci de ce sa ii faci lege.Trebuie doar interzisa si gata ca si cum am zice saracii aia drogati oricum se vor droga si daca e interzis mai bine le facem centre unde sa se drogheze sub control medical si sa fie monitorizati ca si vanzatorii de droguri se apuca de alte alea daca nu ii lasam sa vanda mai bine le facem targhet pe zi.Aiurea. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu pot sa fiu de acord cu prostitutia atat timp cat ea este pentru mine o anormalitate. Chiar daca ea se practica, asta nu inseamna ca trebuie legalizata. E ca si hotia, pentru mine tot ceva nefiresc, care si ea se practica. Sa le facem legale doar pentru ca se practica?
|
|
|||
|
|||
![]()
cocorel
nu sunt sa stii ca e adevarat cu vinul de coacaze. Te cred ca si noi , mami si cu mine mai bem cand avem, cate un paharel din cel mic , curativ...Oricum, coacazele fac parte din fructele mele preferate... |
|
|||
|
|||
![]()
Un lucru nu pot eu sa inteleg. Daca tot am fost codasi la intrarea in U.E. de ce n-am fi codasi si la asta . Adica Romania se alatura listei alaturi de Olanda, Germania, Austria, Grecia, Danemarca, Noua Zeelanda ? De ce sa urmam noi ? Sunt tari mult mai evoluate care ar trebui sa fie inaintea noastra.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ca suntem incapabili sa construim o economie sanatoasa si atunci ne bucuram ca mai putem lua cativa banuti de pe taxele puse pe prostitutie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Legalizarea prostitutiei | cristiboss56 | Generalitati | 154 | 16.09.2017 16:12:26 |
Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 08:30:24 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:51:19 |
|