Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2011, 12:36:23
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Cine e ... Daniel? E vreun prieten de-al tau? O vedeta TV?
Asta asa, ca tot vorbeai de batjocura.

Nu inteleg de ce biserica este Biserica, ce are reguli si legi, doar atunci cand convin unora, iar atunci cand acestea nu plac, ne consideram undeva peste ... Daniel.
Întâi să devină vrednic de Patriarh și abia apoi îl voi numi așa cum trebuie.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 12:50:00
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Întâi să devină vrednic de Patriarh și abia apoi îl voi numi așa cum trebuie.
Exact ce spuneam. Pentru toata lumea Daniel este Patriarhul BOR, pentru colaps nu.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 13:19:06
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Wink pt Mihaila.Alin

Mihaila.Alin
"Aiurea era sa zic aliluia.sora draga inima inca ti-e rece te rog insistent leapada invatatura orientala si duhul acelei invataturi te va lasa.ai sa devii mai buna,iubitoare,induhovnicita.cu picioarele in doua barci nu poti sa fi.dar hai ca te-am plictisit stiu ca nu asculti glasul ce vine din pustie:Pregatiti cararile Domnului.
Domnul cu noi.Amin"

Doar Domnul stie inima omului, pri urmare si pe a mea...Nu inteleg ce ii tot tragi cu invatatura orientala pt MEREU am afirmat in claro ca nu impartasesc doctrina..Cred ca ai ramas fixat pe o chestie si de cate ori iti amintesti "poc"...dar asta e clar ca o faci pt nu ai practic ce imi reprosa....dar tii cu dinadinsul sa ma faci sa par "rece" si rea...Dar te iert, asta esti tu ! Doamne ajuta!

ps. sa stii ca parintele meu duhovnic e foarte multumit de mine...iar cand Dumnezeu va fi nemultumit , voi sti!
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 14:14:49
cristinadaciana
Guest

Implicit Scuze!

Vreau sa-mi cer scuze pentru afirmatia (facuta cu nu stiu cate pagini in urma ) in care discriminam moldovenii . Tot respectul meu pentru colaps care, desi e din Moldova totusi stie sa scrie corect romaneste , sunt sigura ca mai bine decat mine si de mii de ori mai bine decat colegul nostru ardelean, care scrie precum vorbeste.

Last edited by cristinadaciana; 17.02.2011 at 14:41:22.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 14:42:17
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinadaciana Vezi mesajul
Vreau sa-mi cer scuze pentru afirmatia (facuta cu nu stiu cate pagini in urma ) in care discriminam moldovenii . Tot respectul meu pentru colaps care, desi e din Moldova totusi stie sa scrie corect romaneste , sunt sigura ca mai bine decat mine si de mii de ori mai bine decat colegul nostru ardelean, Alin care scrie precum vorbeste.
Nu inteleg...care e problema cu moldovenii? Ce este cu obsesia celor din sud de a face tot felul de supozitii in legatura cu moldovenii? De ce anume faptul ca un moldovean poate sa scrie corect romaneste este un lucru de mentionat? Nu este un lucru absolut normal pentru orice om care a terminat liceul? ..."desi e din Moldova, stie sa scrie corect romaneste..."???? Adica, in mod normal, cei din Moldova nu stiu sa scrie corect romaneste???
Vechi 17.02.2011, 15:41:29
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Am stat si analizat,daca se merita sa intervin...si am ajuns la concluzia ca ,daca nu pentru mine personal,macar pentru marii scriitori,oameni de cultura,sportivi,domnitori ...si lista ar putea continua.....as dori sa sugerez celor care au o problema cu "moldovenii"(si nu sunt putini),sa inceapa a studia...CAT MAI MULT......ma doare sufletul foarte tare si chiar nu vreau sa mai continui .Doamne Lumineaza-i pe cei care trebuie..........
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 16:29:27
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iolanda Vezi mesajul
am stat si analizat,daca se merita sa intervin...si am ajuns la concluzia ca ,daca nu pentru mine personal,macar pentru marii scriitori,oameni de cultura,sportivi,domnitori ...si lista ar putea continua.....as dori sa sugerez celor care au o problema cu "moldovenii"(si nu sunt putini),sa inceapa a studia...cat mai mult......ma doare sufletul foarte tare si chiar nu vreau sa mai continui .doamne lumineaza-i pe cei care trebuie..........
Amin,Amin,Amin Doamne SlavaTie.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 16:25:19
mihaila_alin
Guest

Talking ingerii cinta si e veselie mare in ceruri cind fratii se impaca

Citat:
Vreau sa-mi cer scuze pentru afirmatia (facuta cu nu stiu cate pagini in urma ) in care discriminam moldovenii . Tot respectul meu pentru colaps care, desi e din Moldova totusi stie sa scrie corect romaneste , sunt sigura ca mai bine decat mine si de mii de ori mai bine decat colegul nostru ardelean, care scrie precum vorbeste.
no amu imi place te facu-si fata de treaba,mai tirziu da nu-i rau deloc in ce priveste umila me persoana nu-ti face probleme io am invatat limba romana dintru-n vocabular dacic gasit la sarmisegetusa regia muntii costestiului kogaion orastie.si asa am ramas nu-ti face probleme mi-au mai zis-o multi, da treaba lor eu zic ca Domnul IIsus sa ii aiba in paza nu le port pica,au dreptate.ca semn ca nu iti port pica am sa iti daruiesc si tie un brat de garoafe de la codlea.am adus trei da mi teama ca al treilea tre sa il dau altcuiva,caci vorba ceia romaneasca:nu -i pentru cine se pregateste e pentru cine se nimereste.
daca crezi ca te-am suparat luindu-i apararea unui frate crestin cu plusuri si minusuri eu te rog iarta-ma
Domnul si Maica Domnului sa te binecuvinteze si pace sa iti daruiasca.Amin.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 16:40:00
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
Acuma am observat că și Colaps scrie cu diacritice...de 3 ori ura pentru Colaps ... nu e numai un ostaș al dreptei credințe, ci și al limbii române. Și eu sunt moldoveancă, numai moldovenii scriu aici în limba română.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 16:48:28
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Acuma am observat că și Colaps scrie cu diacritice...de 3 ori ura pentru Colaps ... nu e numai un ostaș al dreptei credințe, ci și al limbii române. Și eu sunt moldoveancă, numai moldovenii scriu aici în limba română.
Și Mihnea Dragomir am văzut că mai scrie cu diacritice, ura și pentru el .
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare