![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In plus, cand v-ati despartit, v-a reprosat ceva anume sau doar a vrut sa "schimbe aerul"? Daca este asa, spuneti ca el este inca fericit dupa 3 ani? Hm..asteptati sa mai treaca inca 3.. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ne-am reprosat nimic, mi-a spus la o cafea ca a intilnit pe altcineva si de atunci nu l-am mai vazut.
Au trecut trei luni, nu trei ani...dar cred ca nici nu mai conteaza. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
I. Calin parca ai fost acolo cind s-a consumat momentul.
Multumesc |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum am mai spus, nu stiu cum a decurs relatia, dar fara un angajament ferm prea multa apropiere produce fenomenul exact opus, vizibil mai ales la barbati dar de care femeile nu sunt straine - repulsia. Angajamentul ferm oricum nu este solutia magica daca nu este duplat si de o maturizare corespunzatoare a persoanei in cauza, altfel te trezesti ca te lasa balta mai tarziu cand e mult mai grav. Multumeste-i lui Dumnezeu ca nu s-a intamplat asta dupa cativa ani de casnicie, eventual si cativa copii, etc. Sansa este de partea ta sa gasesti ceva mai bun, cred ca macar acum realizezi ca persona in cauza a fost mult sub asteptarile tale si daca n-ai fi fost indragostita pana peste cap poate ai fi realizat asta mult mai repede. |
|
|||
|
|||
![]()
Femeile ,fiinte sensibile. Toate trecem mai devreme sau mai tarziu prin asemenea despartiri.Trei ani,sapte ani...nu mai conteaza.Conteaza amalgamul de sentimente care ne pun la propriu in pat.Poate avem si noi o parte de vina dar asta nu inseamna ca trebuie ne doboare. Scapa imediat de sentimentul de vina,fii barbata! O sa fii mult mai fericita decat ai fost.Ai pierdut un baiat bun,o sa gasesti unul extraordinar! Crede-ma! Capul sus! O sa -ti para o prostie suferinta ta de'acum....cam in 10 ani...
Eu personal,astept vesti de la tine. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu aduce anul ce aduce ceasul. Prezentul iti poate oferi lucruri minunate in fatza carora trecutul sa paleasca, astfel incat sa ajungi intr-un punct al vietii in care sa te minunezi si sa multumesti ca a fost asa.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
am nevoie de un sfat | Nico11 | Pocainta | 2 | 06.04.2011 19:58:27 |
am nevoie de un sfat | mariuca92 | Homosexualitatea | 91 | 26.04.2010 18:01:53 |
am nevoie e un sfat | luminitam | Generalitati | 36 | 08.09.2009 15:29:03 |
Am nevoie de un sfat | sophia | Generalitati | 10 | 13.05.2009 01:08:32 |
|