![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fiecarei probleme in parte trebuie sa i se acorde importanta necesara. Gandhi nu spunea degeaba cand afirma ca "maretia unei natiuni poate fi judecata dupa felul in care aceasta isi trateaza animalele". Cine te opreste,Florin sa te implici in ajutorarea acelor copii,ca doar nu cei care fac protectia animalelor? Banii nu sunt problema,crede-ma,exista fonduri grase alocate,papate de mafia primariilor si ecarisajelor,inca si ce bani...unii colaboreaza cu ong-uri pt protectia animalelor din strainatate care sunt de fatada,prin intermediul carora trimit acolo caini pe banda rulanta pentru experimente sau folosirea pieilor de caine.Sumele rulate sunt extrem de mari si asta o stiu de la persoane care sunt implicate in monitorizarea acestor filiere,mafia asta are si implicatii politice,de aceea este atat de greu de doborat. Daca ar disparea cainii de pe strazi,asa cum imi doresc si eu si tu,din ce s-ar mai imbogati acesti indivizi?Este si de inteles de ce refuza sa dea legea cu sterilizarea,pentru ca in scurt timp ar ramane fara obiectul "muncii" lor...maidanezii. Incearca,te rog,sa privesti dincolo de aparente si de primul impuls si vei vedea ca suntem de aceasi parte a baricadei,indiferent ca motivatiile noastre pot diferi din anumite puncte de vedere. Dumnezeu sa iti ajute si tie si un weekend frumos si linistit sa ai!
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 18.02.2011 at 19:04:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Ghandi a fost OK!..in anumite privinte...insa Heaven tu ai vazut ce se petrece la "Ghandi" pe strazi?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://ecolocalizer.com/2009/07/13/i...on-stray-dogs/
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De unde stii ca nu m-am implicat in problemele copiilor abandonati? Iti recomand si va recomand, in loc sa-ti dedici timpul si banii in salvarea cainilor de pe strada, mai bine ai trage o fuga la Valea Plopului in judetul Prahova sa ii ajuti pe cei 300 si ceva de orfani care asteapta bani, haine si alimente de la noi. Banii nu sunt problema? Unde, in Romania?! Spune-i asta lui cutzu din vale.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu vorbeam de banii cetatenilor de rand,ci de fondurile care ajung in gestiunea primariei pentru a administra aceasta problema a cainilor fara stapan si care iau un cu totul alt drum decat cel pentru care au fost destinati.Insa,banuiesc ca nici macar rabdarea de a citi atent ceea ce ti se transmite nu o ai...tu doar l-ai luat pe NU in brate si orice ti s-ar spune tot ce doresti tu sa intelegi vei pricepe. Minunat ca ajuti copii si nu cred ca eu daca aleg sa ajut un animal te impiedic cu ceva. Actele de caritate pe care aleg sa le fac fata de oameni nu le voi posta pe forum,mi se pare penibil,exceptie facand cazul in care este nevoie pentru a se cere ajutor si chiar mi se pare o dovada de trufie sa le dai retete altora despre cum sa isi traiasca viata,pe cine sa ajute si pe cine nu. Foarte interesant ca pe cei care sunt atat de deranjati de oamenii care aleg sa faca ceva si pentru un animal,nu sunt deranjati cu absolut nimic si nu ii vad luand atitudine fata de cei care aleg sa fie indiferenti fata de oameni,animale si fata de orice altceva ce considera ca nu ii priveste in mod direct pe ei,famiile lor,convingerile lor. In schimb,nu se poate dormi noaptea pe perna ca sunt niste oameni care aleg sa faca ceva si pentru sufletele acestea,sa mai reduca numarul lor de pe strazi atat cat le sta in putinta,ca se lupta cu autoritatile corupte pentru a se da o lege care ne-ar salva in ceva timp de a mai vedea caini pe strazi!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! | Radu32 | Generalitati | 141 | 15.08.2010 21:57:15 |
Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 16:35:05 |
|