![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Azi am citit despre acest batran in ziarul "Din toata inima" si am vorbit cu el la telefon.M-a impresionat profund ,este un poet din hunedoara.
Mesaju ce il fac la rugamintea lui este urmatorul: Dragi crestini Am 66 de ani si din copilarie sufar de o boala incurabila rara:boala Lobstein a oaselor de sticla si sufar si cu inima.Din cauza acesti boli nu am putut avea o viata normala caci nu pot umbla decat in carje sau scaunu cu rotile.Cat eu trait parinti mei ,am trait si eu ,din pacate dupa moartea lor am ramas fara sprijin si fara ajutor.Am o pensie sociala de 350lei si un ajutor de handicap de 293lei din care cheltui lunar 318lei pe medicamente restu ducandu-se pe facturi.Sant un om credincios si fiind indemnat de Cuvantul lui Dumnezeu apelez la ajutorul dvs pentru alimente de regim si cativa banuti caci iarna asta a fost foarte grea neavand bani de lemne mi-au degerat ambele picioare. Le multumesc celor ce vor citi apelu meu si imi vor intinde mana dupa puterile lor. Iosif June,com. Rapoltu Mare 110,cod 337365,jud.Hunedoara,tel 0254.26.40.03 Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Oare ce facem cu restul de sute de mii de batrini care fac foamea si nu au pe nimeni care sa vorbeasca despre ei pe forum?
Pe oriunde mergem prin Romania, trebuie sa avem sacosile pline de haine si mincare dupa noi pentru a ajuta cit putem fiecare, PE LOC, nu numai din publicitatea facuta de cunostinte. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu am vrut sa supar pe nimeni si imi cer iertare celor pe care i-am suparat.Daca am gresit va rog cereti dnului adm sa stearga acest topic.
Promit sa nu mai scriu nimic niciodata pe acest forum. Multumesc
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vorbeste ca sa nu taca. Sunt sigura ca vor fi oameni care il vor ajuta. Nu va descurajati asa repede.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bine ati facut ca ati scris despre cazul lui,poate multi saraci vor apuca primavara viitoare daca ne vom interesa de ei!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am eu nimic cu anuntul omului! |
|
||||
|
||||
![]()
De data chiar am inteles ce ai vrut sa spui,pt ca practic,asa ma imaginam si eu prin romania,cu van-ul plin de alimente,haine si mancare pt animale...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Ba da, Andrei, ai o MARE problemă, cu cel de lângă tine, căci oricum nu-ți pasă de nimeni și de nimic ! Batjocură, batjocură , ce te va costa mai devreme sau mai târziu, dar te va costa scump băiete !
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce sa fac? Am nevoie de ajutor | Raluca06 | Nunta | 121 | 17.12.2012 20:55:23 |
Va rog,am nevoie de ajutor! | claudelina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 08.08.2011 22:12:30 |
Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 21:38:50 |
am nevoie de ajutor | romanianblues | Nunta | 10 | 07.02.2010 00:52:32 |
am nevoie de ajutor | vsovi | Umanitare | 2 | 29.07.2007 18:31:48 |
|