![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cu siguranta au fost deosebiti daca au ramas consemnati in istorie ca si "cei mai viteji si mai drepti dintre traci".Si e imposibil ca ceva din asta sa nu fi ramas in gena noastra chiar si asa,intr-o gena mai recesiva,acoperita de dominanta atator asupritori pradatori.Nu este inca certificat ca religia lor era monoteista caci se pare ca Zamolxe nu era singurul lor zeu totusi terenul -cu viata de dupa moarte-era oarecum pregatit pentru crestinism.Am vizitat cetatea Sarmisegetuza si cu toate adaosurile mai mult neinspirate locul ramane incarcat de semnificatii atat de profunde incat aproape ca as miza pe aceasta energie despre care vorbiti.Tipul de constructii este foarte clar dedicat apararii iar istoria ne atesta ca era un popor pasnic.Poate aceasta natura este cea care ne deosebeste de altii si se apropie atat de mult de esenta crestinismului
|
|
|
|||
|
|||
|
DA...KANDIA...Sarmisegetuza este si va ramane un loc binecuvantat si multa rezonanta istorica si nu numai...Dar asta e alta poveste...
|
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca ar fi ceva minunat daca din toata saracia asta a tarii s-ar putea scurge cateva fonduri si pentru intretinerea unui loc atat de special pentru noi.Bine ar fi sa putem aduce in actualitate macar jumatate din "povestile" cu si despre daci si sa ramanem si noi romanii in istorie cu ceva bun.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by Melissa; 22.02.2011 at 12:30:40. |
|
|
|||
|
|||
|
Faptul ca ai un pian,nu te face pianist!
Pe pianist il consacra interpretarea, muzica o consacra valoarea partiturii.... Asa este....exact ca cel care daca asculta un fragment dintr-o compozitie , crede ca se poate pronunta fata de intreaga creatie muzicala....Sau un rezumat "rautacios"....E ca si cum un surd, ar scrie o cronica despre un gen muzical.... |
|
|
|||
|
|||
|
Cititind cugetarea cu pianul mi-a venit o completare..."Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar poate fi un bun inceput" E un fel de gluma si...nu chiar.Chiar e un punct de plecare infinit mai bun decat sa ai un pistol...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai ales ca s-a dezafectat locul de betoanele comuniste. |
|
|
|||
|
|||
|
Da , ai dreptate..
Esti o scumpica Melissa...si-mi place mult avatarul tau... |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! | guardian knight | Generalitati | 618 | 10.02.2012 13:50:01 |
| Cum se sterge din istoria romanilor - o parte din cetatea Sarmisegetuza distrusa | mihailt | Generalitati | 32 | 12.07.2011 00:49:20 |
| Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 02:47:38 |
| Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 22.01.2011 00:14:24 |
|
|