![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
candva , fara sa vreau , am surprins o discutie intre niste colegi de servici...unul fusese in Suedia si povestea ca s-a dus la un bordel si acolo si-a ales pe o tipa si i-a placut de ea...a asteptat-o cand a iesit si a oprit-o propunandu-i o intalnire in afara de program....stiti ce i-a raspuns individa? ca serviciul s-a incheiat si acum merge acasa ca are o fetita la scoala , iar sotul trebuie asteptat cu masa , si nu lucreaza decat strict la "servici".....
Prin urmare....poate ca e posibil si asa ceva , desi eu una chiar ma indoiesc.... |
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu amestecam lucrurile! Stim cu totii atitudinea pe care a avut-o Iisus Hristos fata de femeia desfranata care urma sa fie omorata cu pietre....asa trebuie sa procedam si noi. Dar asceasta nu inseamna ca trebuie sa intru si eu in mocirla pentru a-l scoate pe cineva...
Cat despre ce a zis "calator prin ploaie"...eu nu as accepta asa ceva. E posibil sa fie adevarat ce a auzit el,pote sotul aceleia era coleg cu ea la bordel si cine stie cum s-a nascut fetita(saraca). ma ia cu fiori cand ma gandesc la viitorul acelei fetite. Sa dea Dumnezeu sa nu o ia pe urmele mamei sale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-a socat la acea vreme ce auzisem... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe langa situatia asta, ceea ce ai prezentat mai sus cred ca poate trece drept normalitate. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Legalizarea prostitutiei | cristiboss56 | Generalitati | 154 | 16.09.2017 16:12:26 |
Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 08:30:24 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:51:19 |
|