Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2011, 18:36:21
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ursulianu cristian Vezi mesajul
Poate cineva sa creada ca o prostituata(pt bani sau din placere) mai poate avea o casnicie fericita? Eu cred ca sunt foarte putine aceste cazuri. Cine, sa fie in toate mintile, s-ar casatori cu o astfel de femeie. Ar putea ea sa-i fie fidela acestuia? Cum ar putea scapa de trecutul ei in cazul in care chiar si-ar dori o casnicie normala?
Poate ca da sau poate ca nu. Poate ca cel care ar lua-o de sotie pe o astfel de femeie va avea mare rasplata de la Dumnezeu! La asta te-ai gandit??
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 18:49:49
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Wink

candva , fara sa vreau , am surprins o discutie intre niste colegi de servici...unul fusese in Suedia si povestea ca s-a dus la un bordel si acolo si-a ales pe o tipa si i-a placut de ea...a asteptat-o cand a iesit si a oprit-o propunandu-i o intalnire in afara de program....stiti ce i-a raspuns individa? ca serviciul s-a incheiat si acum merge acasa ca are o fetita la scoala , iar sotul trebuie asteptat cu masa , si nu lucreaza decat strict la "servici".....
Prin urmare....poate ca e posibil si asa ceva , desi eu una chiar ma indoiesc....
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 19:27:32
ursulianu cristian ursulianu cristian is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.02.2011
Implicit

Sa nu amestecam lucrurile! Stim cu totii atitudinea pe care a avut-o Iisus Hristos fata de femeia desfranata care urma sa fie omorata cu pietre....asa trebuie sa procedam si noi. Dar asceasta nu inseamna ca trebuie sa intru si eu in mocirla pentru a-l scoate pe cineva...
Cat despre ce a zis "calator prin ploaie"...eu nu as accepta asa ceva.
E posibil sa fie adevarat ce a auzit el,pote sotul aceleia era coleg cu ea la bordel si cine stie cum s-a nascut fetita(saraca). ma ia cu fiori cand ma gandesc la viitorul acelei fetite. Sa dea Dumnezeu sa nu o ia pe urmele mamei sale.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 20:13:45
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ursulianu cristian Vezi mesajul
Sa nu amestecam lucrurile! Stim cu totii atitudinea pe care a avut-o Iisus Hristos fata de femeia desfranata care urma sa fie omorata cu pietre....asa trebuie sa procedam si noi. Dar asceasta nu inseamna ca trebuie sa intru si eu in mocirla pentru a-l scoate pe cineva...
Cat despre ce a zis "calator prin ploaie"...eu nu as accepta asa ceva.
E posibil sa fie adevarat ce a auzit el,pote sotul aceleia era coleg cu ea la bordel si cine stie cum s-a nascut fetita(saraca). ma ia cu fiori cand ma gandesc la viitorul acelei fetite. Sa dea Dumnezeu sa nu o ia pe urmele mamei sale.
Nu cunosc amanunte , iar asta s-a intamplat acum exact 20 de ani...Iar de intrebat atunci ceva....
M-a socat la acea vreme ce auzisem...
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 22:19:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
candva , fara sa vreau , am surprins o discutie intre niste colegi de servici...unul fusese in Suedia si povestea ca s-a dus la un bordel si acolo si-a ales pe o tipa si i-a placut de ea...a asteptat-o cand a iesit si a oprit-o propunandu-i o intalnire in afara de program....stiti ce i-a raspuns individa? ca serviciul s-a incheiat si acum merge acasa ca are o fetita la scoala , iar sotul trebuie asteptat cu masa , si nu lucreaza decat strict la "servici".....
Prin urmare....poate ca e posibil si asa ceva , desi eu una chiar ma indoiesc....
Poate ca mai degraba ar trebui sa ne ingrozim de situatia aici prezenta a unora ce isi spun crestini si se cred ortodocsi si pun mare ravna in a invata altora ceea ce le-a fost lor predat in timp ce stateau ca legumele in fata televizorului: ca legalizarea prostitutiei e buna.

Pe langa situatia asta, ceea ce ai prezentat mai sus cred ca poate trece drept normalitate.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Legalizarea prostitutiei cristiboss56 Generalitati 154 16.09.2017 16:12:26
Ce parere aveti despre divort? lacrimi Secte si culte 90 21.11.2010 08:30:24
Ce parere aveti despre.... mihnea45 Generalitati 10 22.10.2010 15:27:53
Ce parere aveti despre OZN-uri? alexdu Generalitati 52 04.02.2010 18:46:56
Legalizarea prostitutiei ancaozana Generalitati 1 26.10.2009 07:51:19