![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Filmul s-a numit 7 Pounds( simbol pt greutatea organelor interne ale unui om,1lb=0,450gr)
A fost o drama si bineinteles propaganda pentru donarea de organe,nefiind facut de ortodoxi,are ca tema centrala sinuciderea ca sacrificiu personal deoarece eroul a trait post-accident cu obsesia vinovatiei. A fost doar un film,nu trebuie sa facem din el un mod de viata,sau sa ne punem intrebari existentiale daca ar trebui sa facem la fel!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii doar cum functioneaza reclamele la TV-u, nu? , ca doar esti in mijlocul lor. Te-ai observat vreodata sa vezi ce reactii ai cu adevarat? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mesaje subliminale |
|
||||
|
||||
![]()
asta e cea mai mare prostie... sa te lesi amagit de niste imagini fugare, doar pentru gandul ca te-ar putea influenta...
|
|||
|
|||
![]()
Si totusi este dovedit ca aceste mesaje subliminale exista....Ma intreb, cati destepti se stiu feri de ele....
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si in plus prefer sa nu fiu un destept care sa stie sa se fereasca de ele... pentru ca asemenea lucruri nu afecteaza pe nimeni... deci astfel de destepti, nu prea sunt asa de destepti pe cat se cred... Ca de obicei, e o problema pe care tu o accepti sau nu... eu nu o accept, si nu cred ca omul poate fi influentat de asa ceva... e mai degraba un fel de a speria oamenii ca pot fi influentati prin mesaje subliminale... le mai da si un nume "stiintific", plus ca aceasta chestie e studiata mai degraba de psihologie... din nou... daca esti prea deschis la nou, s-ar putea sa-ti cada capul...
|
||||
|
||||
![]()
Dragilor, publicitatea functioneaza, fie ca ne place, fie ca nu. De ce credeti ca se baga atatia bani in reclame?
|
||||
|
||||
![]()
Da,probabil ca vb in numele meu,eu personal fiind rezistenta la mesajele subliminale din reclame.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai bine evita-le cu totul, inclusiv lucrurile de care ele se leaga, adica TV. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu locuiesti in sua, ai auzit probabil de brandul A.B.S. Un brand care mi se pare anost, n-am intrat nicicand in magazinele lor (nici nu am observat vreunul, nu am achizionat, nici nu am privit de aproape un produs ABS, total neinteresant, doar stiu ca exista). Bun, intr-o zi conduceam masina aproape lipita de un truck negru in fata mea pe care nu puteam nicicum sa-l depasesc. Si recapitulam mental ce am de facut in ziua aia, iar in timp ce enumeram in minte lucrurile, imi tot intra o idee ciudata in cap : "..si sa vad rochii ABS". Ma uimea propriul meu gand, dar intr-un minut iar revenea : "sa vad rochii ABS". Dupa ce am realizat ca nu pot sa-mi scot tampenia asta din minte, mi-am dat seama ca am prins un mesaj subliminal undeva.. ma uitam in jur sa vad daca sunt reclame pe cladiri.. nici gand! Daca am materiale promotionale in masina (de-alea ce le primesti pe strada sau vin in cutia postala).. NU. Era chiar enervant.. de unde rasarise insistent acest gand? (eu nici nu cumpar reviste de moda etc..) La un semafor truck-ul negru se departeaza de mine si eu pot citi CLAR numarul masinii (pe care nu-l vazusem deoarece am stat tot timpul "lipita" de masina din fata): numarul era A85. Aceea era sursa mesajului subliminal. Deci mai vorbim de influenta :) Iti recomand sa citesti cartile lui Virgiliu Gheorghe pt a afla de influentare prin mass media. Mesajele subliminale sunt un lucru mult mai complex decat stimuli vizuali simpli de care am vorbit.. ci cum a observat Andrei, ti se construiesc in minte modele de urmat. (daca nu le poti cumpara.. exista pe net in format audio.. eu asa ascult) Last edited by anna21; 23.02.2011 at 01:09:09. |
![]() |
Tags |
jertfa, moarte |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Presedintele Egiptului isi va alege ca vicepresedinte un crestin | andra_v | Generalitati | 2 | 30.06.2012 21:10:25 |
Cand va veni vremea, ce vei alege ? | eodor nastasa | Generalitati | 25 | 21.05.2012 12:56:20 |
Alege viata | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 26.03.2011 13:46:52 |
Taina mortii. Moartea dreptului si moartea pacatosului | patinina34 | Din Noul Testament | 1 | 04.01.2009 07:32:19 |
De ce alege omul raul? | Mikhael | Generalitati | 16 | 12.01.2008 21:56:45 |
|