![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce nu este in regula la varianta mea si este in regula la varianta ta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Care pe care .....cine castiga oare? ( glumitez) !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Noi trebuie sa invatam lucrurile bune din scoala legiunii, oameni buni !!!
Cum oare a fost posibil,ca multe din cele mai stralucite minti ale culturii romanesti,sa fie angajati activ in aceasta miscare,daca ea a fost asa cum o vad unii, o monstruozitate fara margini ??? O logica simpla, ne arata ca,aceasta miscare a avut in sine,dincolo de zgura neagra a greselilor pe care mersul istoriei a generat-o, a avut, deci, un sambure de genialitate si de lumina,de puritate daca vreti !!! Mircea Eliade,care a fost ideologul miscarii, profesorul Nae ionescu,care a fost patronul spiritual, Emic cioran, membru de nadejde si prieten al Capitanului,Constantin noica-membru al miscarii cu acte in regula,Virgil iernunca, Bartolomeu anania....si multi multi altii ,toti intelectuali de frunte,ca sa nu mai zicem de zecile de inalti profesori universitari ! Ce i-a indemnat oare pe acesti oameni,sa isi dedice viata acestei miscari ? Dar se vede treaba ca perioada comunista a generat o mutatie genetica romanilor,o deformatie de rasa, astfel incat ei nu isi mai pot cinsti si recunoaste adevaratele valori !!! asa se explica de ce mostenirea legiunii nu e pretuita si revalorificata in partile ei bune,si scena noastra politica e populata de specimene comunistoide,fara neam si fara tara (de gen vantu,voiculescu ,ponta,porumbacu !) |
|
|||
|
|||
![]()
Unii s-au desteptat....altii au ramas tributari crezului legionarilor....Nu sunt de acord cu miscarea legionara , cum nu sunt de acord ca pe un forum crestin-ortodox sa se faca politica si propaganda unei miscari ce ramane epuizata oricum....De aceea eu voi ignora total un dialog
pe care personal , nu-l consider constructiv ! ps guardian night : nu am nimic cu tine, mi-am expus doar opinia ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cei, care au ramas "tributari crezului legionar" au fost cei, care si-au pastrat credinta in Iisus Hristos si au rezistat cu ajutorul lui Dumnezeu, sau si-au dat viata pentru Hristos. Fratilor, documentati-va, inainte de a scrie ineptii! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu ai,uneori asa, o mica tresarire de constiinta??? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu sunteti de acord cu ea, dar cate cunoasteti despre ea? Ati facut judecati pe baza unor texte sau ati citit undeva, cred ca si din perspectiva comunista, ce a insemnat misiunea legionara. Dati-mi un singur exemplu de propaganda, care sa vina din partea mea. Dar mai ales de politica, sa fiu sigura ca ati si citit ce am scris si nu faceti afirmatii gratuite, doar asa sa fiti de acord cu AlinB. E un forum ortodox unde se vorbeste si despre homosexualitate, asta inseamna ca se face propaganda?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Revenind la subiect, vi se pare ca au fost prezentate doar aspecte pozitive legate de miscarea legionara? Vorbeam despre o fratie, care spre surprinderea multora, a dat martiri... deci care este marea nenorocire? Daca acestia nu ar fi fost legionari, poate nu ar fi murit pentru Hristos in inchisorile comuniste. Oricum, am mai scris de "n" ori ca nimic nu justifica crimele facute in numele miscarii legionare, totusi, miscarii legionare i s-a facut o propaganda mult prea negativa spre deosebire, de exemplu, de regimul comunist in care torturile si crimele erau la ordinea zilei.
AMIN! Intru Imparatia Ta cand vei veni, pomeneste-ne pe noi Doamne, cand vei veni intru Imparatia Ta! Last edited by dianagroza; 25.02.2011 at 10:11:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca comunismul a fost criminal asta nu face legionarismul sfant, chiar daca a dat martiri. Martiri nu justifica holocaustul. Ce-ar fi sa se adune n indivizi, o parte sa devina martiri cu crucea la gat si restul sa-si motiveze crimele prin martiriul celor dintai? Ti se pare normal? Cine ti-a zis ca propaganda negativa a fost indreptata doar impotriva legionarilor? Ca n-ai citit integ dar sa nu fi auzit de Arhipelagul Gulag? Ce e atat de greu de inteles? Totalitarismul sucks! Pe bune, chiar n-ai gasit un ideal mai bun decat legionarismul? Educatia nu te atrage? Arta? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|