Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.02.2011, 17:17:24
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Da, nu e-nregulă varianta ta, dar e numai varianta ta.

Ultima strofă nu apare în înregistrare, ori au cântat-o, dar n-a filmat acea parte, ori chiar n-au cântat-o.
Ce nu este in regula la varianta mea si este in regula la varianta ta?
Reply With Quote
Vechi 23.02.2011, 17:31:01
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink

Care pe care .....cine castiga oare? ( glumitez) !
Reply With Quote
Vechi 23.02.2011, 17:37:22
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit Prezent !!!

Noi trebuie sa invatam lucrurile bune din scoala legiunii, oameni buni !!!

Cum oare a fost posibil,ca multe din cele mai stralucite minti ale culturii romanesti,sa fie angajati activ in aceasta miscare,daca ea a fost asa cum o vad unii, o monstruozitate fara margini ???

O logica simpla, ne arata ca,aceasta miscare a avut in sine,dincolo de zgura neagra a greselilor pe care mersul istoriei a generat-o, a avut, deci, un sambure de genialitate si de lumina,de puritate daca vreti !!!

Mircea Eliade,care a fost ideologul miscarii, profesorul Nae ionescu,care a fost patronul spiritual, Emic cioran, membru de nadejde si prieten al Capitanului,Constantin noica-membru al miscarii cu acte in regula,Virgil iernunca, Bartolomeu anania....si multi multi altii ,toti intelectuali de frunte,ca sa nu mai zicem de zecile de inalti profesori universitari !

Ce i-a indemnat oare pe acesti oameni,sa isi dedice viata acestei miscari ?

Dar se vede treaba ca perioada comunista a generat o mutatie genetica romanilor,o deformatie de rasa, astfel incat ei nu isi mai pot cinsti si recunoaste adevaratele valori !!!

asa se explica de ce mostenirea legiunii nu e pretuita si revalorificata in partile ei bune,si scena noastra politica e populata de specimene comunistoide,fara neam si fara tara (de gen vantu,voiculescu ,ponta,porumbacu !)
Reply With Quote
Vechi 23.02.2011, 17:46:11
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Wink

Unii s-au desteptat....altii au ramas tributari crezului legionarilor....Nu sunt de acord cu miscarea legionara , cum nu sunt de acord ca pe un forum crestin-ortodox sa se faca politica si propaganda unei miscari ce ramane epuizata oricum....De aceea eu voi ignora total un dialog
pe care personal , nu-l consider constructiv !

ps guardian night : nu am nimic cu tine, mi-am expus doar opinia !
Reply With Quote
Vechi 23.02.2011, 18:07:10
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Unii s-au desteptat....altii au ramas tributari crezului legionarilor....Nu sunt de acord cu miscarea legionara , cum nu sunt de acord ca pe un forum crestin-ortodox sa se faca politica si propaganda unei miscari ce ramane epuizata oricum....De aceea eu voi ignora total un dialog

Intr-adevar, unii s-au "desteptat", renegand ca au fost legionari si crestini. Au devenit tortionarii fratilor lor.
Cei, care au ramas "tributari crezului legionar" au fost cei, care si-au pastrat credinta in Iisus Hristos si au rezistat cu ajutorul lui Dumnezeu, sau si-au dat viata pentru Hristos.
Fratilor, documentati-va, inainte de a scrie ineptii!
Reply With Quote
Vechi 24.02.2011, 21:10:24
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:

dumneata ai o datorie, cand oare o vei onora ???
nu ai,uneori asa, o mica tresarire de constiinta???
Reply With Quote
Vechi 24.02.2011, 21:35:00
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Implicit

Citat:
Imi dati si mie niste exemple cu cei "desteptati"?
Nu sunteti de acord cu ea, dar cate cunoasteti despre ea? Ati facut judecati pe baza unor texte sau ati citit undeva, cred ca si din perspectiva comunista, ce a insemnat misiunea legionara.
Dati-mi un singur exemplu de propaganda, care sa vina din partea mea. Dar mai ales de politica, sa fiu sigura ca ati si citit ce am scris si nu faceti afirmatii gratuite, doar asa sa fiti de acord cu AlinB.
E un forum ortodox unde se vorbeste si despre homosexualitate, asta inseamna ca se face propaganda?
Vechi 25.02.2011, 00:39:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
Dati-mi un singur exemplu de propaganda, care sa vina din partea mea. Dar mai ales de politica, sa fiu sigura ca ati si citit ce am scris si nu faceti afirmatii gratuite, doar asa sa fiti de acord cu AlinB.
E un forum ortodox unde se vorbeste si despre homosexualitate, asta inseamna ca se face propaganda?
Hm..daca citezi cu nonsalanta din literatura pro-homosexuala, fara sa dezaprobi cine stie ce, prezinti garla aspectele pe care ei le cred pozitive si treci rapid si cu nonsanalta peste reprosuri, cred ca se poate cheama propaganda homosexuala.
Reply With Quote
Vechi 25.02.2011, 10:05:16
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Hm..daca citezi cu nonsalanta din literatura pro-homosexuala, fara sa dezaprobi cine stie ce, prezinti garla aspectele pe care ei le cred pozitive si treci rapid si cu nonsanalta peste reprosuri, cred ca se poate cheama propaganda homosexuala.
Corect in cazul unui astfel de subiect.
Revenind la subiect, vi se pare ca au fost prezentate doar aspecte pozitive legate de miscarea legionara? Vorbeam despre o fratie, care spre surprinderea multora, a dat martiri... deci care este marea nenorocire? Daca acestia nu ar fi fost legionari, poate nu ar fi murit pentru Hristos in inchisorile comuniste.
Oricum, am mai scris de "n" ori ca nimic nu justifica crimele facute in numele miscarii legionare, totusi, miscarii legionare i s-a facut o propaganda mult prea negativa spre deosebire, de exemplu, de regimul comunist in care torturile si crimele erau la ordinea zilei.

Last edited by dianagroza; 25.02.2011 at 10:11:21.
Reply With Quote
Vechi 25.02.2011, 10:28:31
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
Corect in cazul unui astfel de subiect.
Revenind la subiect, vi se pare ca au fost prezentate doar aspecte pozitive legate de miscarea legionara? Vorbeam despre o fratie, care spre surprinderea multora, a dat martiri... deci care este marea nenorocire? Daca acestia nu ar fi fost legionari, poate nu ar fi murit pentru Hristos in inchisorile comuniste.Oricum, am mai scris de "n" ori ca nimic nu justifica crimele facute in numele miscarii legionare, totusi, miscarii legionare i s-a facut o propaganda mult prea negativa spre deosebire, de exemplu, de regimul comunist in care torturile si crimele erau la ordinea zilei.
Si Hitler Jugend a dat martiri. Si Al-queda. Discursul tau de potriveste de minune ideologiei teroriste. Schimba Hristos cu Hitler sau Allah sau orice alta motivatie pentru atrocitati si ai sa intelegi. Evident, dupa proprii adepti, nici nazismul si nici islamismul nu sunt religii violente.
Daca comunismul a fost criminal asta nu face legionarismul sfant, chiar daca a dat martiri. Martiri nu justifica holocaustul. Ce-ar fi sa se adune n indivizi, o parte sa devina martiri cu crucea la gat si restul sa-si motiveze crimele prin martiriul celor dintai? Ti se pare normal? Cine ti-a zis ca propaganda negativa a fost indreptata doar impotriva legionarilor? Ca n-ai citit integ dar sa nu fi auzit de Arhipelagul Gulag? Ce e atat de greu de inteles? Totalitarismul sucks!
Pe bune, chiar n-ai gasit un ideal mai bun decat legionarismul? Educatia nu te atrage? Arta?
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42