Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.02.2011, 22:26:38
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Traian D. :" Cum sa nu te cant . . . "

Cum sa nu Te cant Iisuse , / Cum sa nu Te cant , / Cum sa nu-Ti slavesc cu lacrimi / Numele Tau Sfant . / C-am strigat spre Tine / Doamne / Si m-ai ascultat / Bucuria si lumina / Fericit mi-ai dat ! / Cum sa tac , o cum , ca-mi vine / Lumii-ntregi sa spun / Cat de bun ai fost cu mine / Cat , o cat de bun ! / Unde-i lacrima si glasul , / Inima de-ajuns / Ca sa-Ti pot slavi iubirea / Care mi-a raspuns ! / Pana-n veci voi spune / Doamne / Cat de-adevarat / Ti-e Cuvantul si Iubirea / Ce m-au ascultat .
Vechi 24.02.2011, 09:39:32
KANDIA KANDIA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.01.2011
Implicit Metanie

Doamne, fa din suferinta,
Pod de aur, pod înalt,
Fa din lacrima velinta
Ca intr-un pat adânc si cald.
Din lovirile nedrepte
Faguri faca-se si vin.
Din infrângeri, scari si trepte,
Din caderi, urcus alpin.
Din veninul pus in cana
Fa miresme ce nu pier.
Fa din fiecare rana
o cadelnita spre cer;
Si din fiece dezastru
si crepuscul stins în piept,
Doamne, fa lastun albastru
si fa zâmbet întelept.
Reply With Quote
Vechi 24.02.2011, 21:08:19
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit O carte -un parinte-un gand-un indemn . . .

Prin bunavointa unui crestin , in urma cu ceva timp , am primit in dar peste 26 de carti de suflet , o adevarata comoara daruita de Dumnezeu , caci El lucreaza neancetat pentru oameni , prin oameni , si nimic nu este intamplator ! Una din cartile primite , se intituleaza "Marturisitorul prigonit ", scrisa de Parintele Gheorghe Calciu , din care redau un mic fragment pentru acest thread :"Prietene , ne leaga aceasta infinita iubire a lui Hristos , ne leaga organic credinta in El . Ne leaga prietenia noastra comuna , caci toti oamenii suntem prietenii lui Hristos . Nu te teme tinere , sa te afirmi ca prieten a Lui .Nu te teme sa respingi o ideologie ateista , care urmareste sa-ti anuleze sufletul ca entitate metafizica , sau macar sa ti-l schilodeasca . Nu te teme sa afirmi ca neamul nostru este dintru inceputurile lui crestin si ortodox , ca doazeci de ani de ateism impus si propaganda anticrestina nu-i pot opri aspiratia spre absolut . Crede si iubeste ! Credinta te face liber , iubirea te uneste . Vei fi liber in unirea cu Iisus Hristos si vei ramane in dragostea Lui . Iata cat de sus ai ajuns , prietene , incat esti acum prietenul lui Hristos ! Pentru aceasta te iubesc, tinere ; pentru aceasta cred in tine . " O carte de suflet , scrisa din suflet , pentru suflet . Aproape 400 de pagini , ce nu te lasa sa respiri , decat in Hristos ! SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU , SLAVA TIE !+
Vechi 24.02.2011, 22:45:20
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Rugaciunea

Rugaciunea e vorbirea / Omului cu Dumneze / Si aduce numai pace / De la Creatorul tau . / E lumina in orice stare / Cand e sufletul intristat / Si lucreaza prin iubire / De-ntelegi ce e pacat . / E dulceasca sufleteasca / Ce te apropie mereu , / Sa cunosti o alta stare / Fata de trecutul tau . / Rugaciunea e impacarea / Si iertarea tuturor , / Aducand iubirea sfanta / Cea uitata intre noi .
Vechi 24.02.2011, 22:54:34
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Ce Bun Prieten !

Ce bun prieten am gasit / Cand ajutorul i-am primit , / Dar am uitat aceasta zi / Cand El mi-a spus : " vei birui "! / Prieten bun El mi-a ramas / Prin ajutorul ce mi-a dat , / Dar rugaciunea am uitat / S-o zic pentru prieten drag . / Prietene, ce bun ai fost! / Cand mi-amintesc de bunul scoop , / Dar saracia ma indeamna / Sa te gasesc in a mea viata . / Prietenul mi-a spus frumos : / " Iubirea trece peste tot , / Sa-ti fie sufletul curat / Si rugaciunea bunul dar ".
Vechi 27.02.2011, 22:08:08
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit "Miza pe prietenie "

<< De acum nu va mai spun slugi , fiindca sluga nu stie ce face stapanul sau ; ci v-am numit prieteni , pentru ca pe toate le-am auzit de la Tatal Meu vi le-am facut cunoscute >>. . . Despre " Miza prieteniei ":http://www.crestinortodox.ro/editori...nie-70400.html
Vechi 04.03.2011, 22:03:45
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Un scurt cuvant, Tie Doamne !

O saptamana de truda , de ispite , de mult incercari s-au abatut asupra-mi , dar tot Tu , Doamne , mi-ai intins mana cea nevazuta si m-ai scos la liman linistit . Stiu , sunt convins , ca-i linistea de dinaintea "furtunii " , si de aceea Te rog sa ma-ntaresti sa fac fata la toate cele ce or veni asuprea-mi . Tu esti dorirea mea , Tu esti scaparea si izbavitorul meu , Tu esti Dumnezeul parintilor , parinilor mei , Tu esti dorirea si prietenul meu , caci toti m-au parasit , iar de-mi sta cineva alaturi neputincios ca mine este . Iti scriu si aici , pe forum , si oriunde voi fi : te rog Doamne iarta-ma si da-mi din intelepciunea Ta , ca toate sa le fac , nu dupa voia mea , ci dupa voia Ta ! Amin!+
Vechi 12.05.2016, 21:49:19
AngelinWhite00012 AngelinWhite00012 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.05.2016
Implicit Respect pt rugăciuni

Vă mulțumesc pt. rugăciuni , m-au ajutat foarte mult...ca începătoare'' le apreciez , mai ales că am văzut că Dumnezeu mi-a răspuns la rugăciuni și că mă iubește așa cum sunt...Vă mulțumesc din nou!
Reply With Quote
Vechi 06.06.2016, 01:31:26
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AngelinWhite00012 Vezi mesajul
Vă mulțumesc pt. rugăciuni , m-au ajutat foarte mult...ca începătoare'' le apreciez , mai ales că am văzut că Dumnezeu mi-a răspuns la rugăciuni și că mă iubește așa cum sunt...Vă mulțumesc din nou!
Doamne ajută :)
Vechi 06.06.2016, 01:32:04
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Doamne Dumnezeul nostru, orice am gresit in aceasta zi: cu cuvantul, cu gandul, si cu lucrul, ca un bun si iubitor de oameni, iarta-mi. Somn cu pace si fara scarba daruieste-mi. Pe ingerul Tau cel aparator il trimite sa ma acopere si sa ma pazeasca de tot raul; ca Tu esti pazitorul sufletelor si trupurilor noastre si Tie slava inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ! + ( rugaciuni ce au miscat sufletul nostru ) cristiboss56 Rugaciuni 592 14.11.2022 15:08:21
O problema cu un prieten . Templier Knight Generalitati 3 12.03.2012 15:01:38
sa ma rog sa-i dea Doamne-Doamne cuiva credinta? giovaninnaa Rugaciuni 14 23.09.2011 17:18:24
Alta minune a bunului dumnezeu ionut12 Generalitati 3 25.10.2010 16:48:34
Dumnezeu cel ascuns in cate un vers... inorog Arta bisericeasca in general 4 31.01.2010 23:49:41